eniz pisze:^kwestia indywidualna. imo nie polecam raczej
lepiej nie wracaj, skoro wszystko jest git.
@Sarinari
ryzykuj boreliozą i być może rozjebaniem sobie zdrowia na całe życie bo musisz ketona zajebać ;)
sielarz pisze:Elko! mam pytanie otóż jednego dnia z dziewczyna zajaralismy rano, byla chyba 11 na czczo (nic nie jedlismy tego dnia) spalilismy jednego jointa z tytoniem i jednego czysciocha na dwoch, poszlismy do kuchni, nie odczuwalem zbytniej fazy jedynie lekkie zamulenie ale moja dziewczyna robila sniadanie w pewnym momencie zaczelo sie jej krecic w glowie wiec posadzilem ja na krzesle odwrocilem sie na moment a ona zemdlala, uderzyla glowa w stol a potem spadla na ziemie i uderzyla glowa w szafke, miala otwarte oczy wywrocone tak ze bylo widac tylko bialka i lekkie drgawki po kilkudziesieciu(najdluzszych w moim zyciu) sekundach obudzila sie i nie wiedziala o co chodzi ani ze zemdlala potem jak chcialem ja zaniesc do salonu to ona powiedziala ze sama pojdzie i znow zemdlala i znowu te oczy miala wywrocone, zanioslem ja na kanape tam przesiedziala z 2 godziny zjadla cos i juz jej lepiej bylo ale do konca dnia podczas chodzenia krecilo sie jej w glowie . Czy to normalne po paleniu? Sam pale dlugo i nigdy tak nie mialem, czytalem ze to moze byc oznaka cukrzycy. Licze na sensowne wypowiedzi.
Dodałem cytat. Z
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
scalono i przeniesiono do działu Zdrowie, ze względu na brak odpowiedzi gdy w formie osobnego tematu - surv
Zapomniałem o snri co blokuje emocje.. trzeba zająć się czymś innym, muzyki słucham z sentymentu a każda próba stworzenia czegoś własnego kończy się czymś do czego wstyd się przyznawać.
Szukam tabletek (cokolwiek do palenia albo wstrzykiwania odpada) o dzialaniu takim jak zomiren sr - odprezenie, wyluzowanie miesni, sennosc - a w efekcie na wszystko ma sie z rozmachem wyje.. ane.
Problemem dla mnie jest dzien po - mega silny bol glowy. Czy Wy tez tak mieliscie?
Bardzo prosze o pomoc. Potrzebuje wyciszenia i spokoju..
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.