Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Może tu znajdziesz coś przydatnego:
oczyszczanie-koksu-t17504-30.html
Czy może chodzić o kofeinę jako active cut?
A jak się po tym czułeś?
:yay:
Co najciekawsze to działało okej, tak jak kokaina, nie jakaś dobra ale też nie najgorszego sortu - ale jak po 30min zaczynała słabnąć ta porządana faza to wchodziło rozdrażnienie, potliwość i lipna kardiozwała. Po czystym temacie te negatywne efekty mam o wiele mniej wyczuwalne, głównie mam wtedy rozdrażnienie ale bez serca wyskakującego z klatki piersiowej.
Anon pisze:Czym jest przycinany koks po którym po ustaniu pierwszych porządanych efektów następuje kardiozwała i wysoka potliwość? Jestem pewien że ten sort nie jest rozrobiony amfetaminenen bo nie było po nim problemów ze snem ani jakiegoś długotrwałego działania. Kolejne spostrzeżenie to fakt, że temat nie pachniał jak typowe koko jakimiś rozpuszczalnikami i chrzanem tylko prawie wcale nie miał zapachu. Ale działał tak jak powinien.
Czy może chodzić o kofeinę jako active cut?
EDIT: Miałem pewien czas temu dobrą kokainę, ale zastanawiam się, na ile procent było możliwe to, że dodali tam lidokainy, bo po wtarciu w dziąsła, oblizaniu karty itp. po prostu miałem znieczulone te wszystkie miejsca jak po zastrzyku u dentysty. Czy sam, dobry koks też mogłby tak robić? Źródło akurat bym powiedział pewne, sami znajomi którzy próbowali dobrej kokainy dobre kilkanaście lat wcześniej po spróbowaniu mówili, że jest bardzo OK. Tak więc?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.