Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
^Właśnie o tym mówię po chuj?Ja rozumiem to na przykładzie 3/4cmc,że Ci co jedli 3mmc nie będą tego kupować bo jest słabe i przyzwyczaili się do tego co jest lepsze.Tylko po co brać pod kaliber te substancje.Ja tam testuje to co mi podpasuje i nie zwracam uwagi któremu bliżej do 4mmc.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 694 / 70 / 0
Mam takiego ziomka, ktory rypie klefa ile wlezie - 4-5 dni w tygodniu. Facet gada doslownie przez nos - tak juz jest rozjebany. Zgadzam sie iz 4cmc zre sluzowke nosa - no bo wkoncu na tym polega sniff - zeby towar dostal sie przez sluzowke do krwi. W przypadku klefa ten sniff jest bardzo bolesny, ale zapewne tak samo przezera jak inne wynalazki.
Ciekawe ze nie zostaja zbanowane fluorowe pochodne amf. To substancje bardzo obciazajace organizm (4-fma... nigdy wiecej) i proste do przedawkowania.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3497 / 742 / 9
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Mam takiego ziomka, ktory rypie klefa ile wlezie - 4-5 dni w tygodniu. Facet gada doslownie przez nos - tak juz jest rozjebany. ...
Hehe, jak Borixon. Nie rozumiem takich ludzi. Czemu nie przejdą na iv?

A co do dele to szkoda tylko AB-PINACA najlepszy kanna ever imho. No i jeszcze ten dopisek, że każda substancja która może zostać użyta jako psychoaktywna. :nuts: Nie wiem co gorsze to czy prawo analogowe?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 175 / 0
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Ciekawe ze nie zostaja zbanowane fluorowe pochodne amf. To substancje bardzo obciazajace organizm (4-fma... nigdy wiecej) i proste do przedawkowania.
Mysle przyczyna moze byc to ze te fluorki czesto sa zanieczyszczone nielegalem, czytalem ze kogos posadzili za wlasnie taki przypadek. Zreszta kolega kolegi sam mial z tego powodu przejebane. Z takiej sytuacji cholernie ciezko sie wykrecic szczegolnie jak Vendor jest nieosiagalny a komus przyjebac trzeba. Inna sprawa ze krajowka jest duzo tansza i latwo dostepna, delegalizacja duzo nie da. Banuja raczej to z czego mozna zrobic jakis mix, ktory zrobil kariere w mediach.
Zreszta te pochodne sa ostatnio tak spizdziale ze szkoda zachodu.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 107 / 0
jkabolman uwielbiam e dyskusje o tamtych cudownych substancjach. Cód miód i coś pięknego.
Dobra żarty żartami ale może jakieś fakty.

O cmc sporo bzdur już napisano. (w tym temacie przoduje jabolman :))
Nam szkodzi chlor w formie jonowej.
Na tym można zakończyć temat... ale jabolman pójdzie dalej wierząc, że ma racje :)
Wiec drogi jabolmanie zapewne czytałes :
https://pl.wikipedia.org/wiki/Chlor
o teraz poczytaj:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fluor
http://www.oswiecenie.com/fluor.htm
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Farmacja% ... 0Fluor.pdf

I teraz możesz smiało biec i krzewic wiedze jak ten fluor szkodliwy :)
łap cytat jabolman:

“Silne trucizny dla wszystkich żywych tkanek, jako że powodują strącanie wapnia. Wywołują spadek ciśnienia krwi, zaburzenia oddychania oraz ogólny paraliż. Długotrwała konsumpcja dawek mniejszych niż śmiertelne permanentnie hamuje wzrost...używanie środków do czyszczenia zębów oraz leków wewnętrznych zawierających fluorek nie jest uzasadnione.”

teraz można wszedzie napisac ze fluor jest trujący :o
(na marginesie chlor tez masz w soli rozumiem soli nie jesz PRZECIEŻ TO TEZ CHLOR ! matko jedyna co to bedzie )

Dokładnie takie same artykuły may przy Bromie,chlorze i wszystkim co podpinają chemicy chemicy do leków czy subst psychoaktywnych.
Z chemii zawsze noga byłem.
Tylko po chłopakach co maja większą wiedze widać, że nie chce sie im już wdawać w dyskusje.

Dallej.
Polecam ten temat:
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bombce-t48524.html
Tam arturo to genialnie wyjasnil.
Nawret Ty jabolman zrozumiesz.
Takie 4cmc prz seotoninie jest zblizone do mefa, przy czym przy dopaminie taki mef sie chowa.
A najważniejsze w t7ym wszystkim to to, że cmc nie generuje praktycznie zadnych metabolitów (mef je miał na dodatek niektóre neurotoksyczne, od razu zaznaczam, skutków takich metabolitów nie odczujesz dzis czy jutro, przy czym wielu za "zjazd" winą obarczało metabolity) przy 4cmc nie ma metabolitów bo wszystko w tempie ponadekspresowym wypierał/

Wiem, wiem mef i 3mmc to bylo cos.
Szkoda, że po odstawce 3mmc (bylem na ponad rocznym ciagu( przez 2 tyg zycie mi sie walilo - przy 4cmc mam 1 weekend i wracam do pracy w formie w jakij nigdy nie byłem.

Jeszcze w kwestii 4cmc w PL dobre sorty ma może 2 vendorów.

Resza ma to samo. Słabsza wersja 4 (najpewniejn produkt 30proc to 4cmc a reszta 2/3 cmc - tzw fachowa synteza).
Co do nosa. Żre, pali, piecze ok. Ale jak umiesz dbac to u mnie regenerajca sluzowki trwa 2-3 dni.
Płukasz wodą, smarujesz a potem nieco tabaki, żeby wzmóc produkcje sluzu.

I najważniejsze.
Zauważcie pewną prawidłowość.
Jak parę lat temu dopy wchodziły, wszyscy starzy użytkownicy amf i jej podobnych testow2ali. 90 proc z nich zakonczyla zabawe na 1 kontakcie.
Co wtedy leciało: trucizny, toksyny itd
Ich organizm jak i ukł nerwowy był przyzwyczajony dlo czegos innego.
Pamietam jak 5 lat temu kolezka przegiął z mefem (3 dni balu( to dzwonił, że umiera
Wtedy jednak uform0owało sie spore grono które ładowało mefa. I są mu wierni do dziś.
Tak jak ten mój koleżka modlił sie o kreche białego które go postawi na nogi tak dzis część badaczy ktorzy ładowali wtedy mefa a dziś ładują cmc modli sie o mefa.

I tak będzie z kazdym delegalem. Wyczerpuje sie nasz organizm.
Jak pisałem kieys pewnej dziewczynie tu na forum - jak łdujesz ketony to regeneracja organizmu (NIE TYLKO SEROTONINY!!!!!!!!!) powinna trwać 3-6 mies.
Te środki wyciągają wszystko z nas plus zaburzają całkowitą prace organizmu (np gospodarke elektrolitow).
Tak, kiedyś sie pisało o 1 miesiacu, ale to moze wystarczy na odbudowe serotoniny.

W te,macie o 4cmc Arturo pisał, że 4 na niego nie działa.
Wg mhnie i w takich prostych słowacg - wyczerpał możliwosci organizmu.
O wiele słabsza substancja x podziała. $ nie podziała

Rozmawiacie z człowiekiem któr7y na 3mmc zęby zjadł (doslownie czesc zjadłem: uwielbiuony szczekoscisk) wiec unikajny argumentów ze bronie chlorow itd
Piszmy o faktach,. Bo częśto jest tak, że fakty badan byly ok jak mef byl the best, teraz jak stawka sie nieco zazebila to juz nie ma co patrzec na badania wszysscy czujemy...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 175 / 0
Ale czlowieku jak Ci pasuje to bierz i baw sie dobrze. Mnie jaralo co innego. Kazdy szuka innych doznan, ma rozne preferencje. Dla mnie rynek rc nie istnieje.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 107 / 0
No tak zapomnialem jak atgumemtow brak to sie takie mydlenie oczu zaczyna.
Wiec zwyczajnie skoncz swoje gledzenie bo pokazyjesz tylko jedna strone medalu.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 70 / 0
Zgienty pisze:
Hehe, jak Borixon. Nie rozumiem takich ludzi. Czemu nie przejdą na iv?
Zakladam, ze w jego otoczeniu (czyli moim tez xD) nie ma nikogo kto takie akcje uskutecznia, wiec sam nie wie jak to robic. A ze to typowy "krysztalowy wojownik" (masz krysztala? klepie?) i gowno go obchodzi co wpierdala, to do zdobywania wiedzy mu nie predko. Moze tym razem na jego szczescie...

Grunt ze swiat lizergamidow sie nie zalamuje :yay: Rozumiem ban na kanna - one sieja najwieksze zniszczenie wsrod swoich uzytkownikow. Jest ich w zasadzie niewielu w porownaniu np do milosnikow ketonow, ale mimo wszystko to oni w najwiekszej ilosci trafiaja na sory, przynajmniej wedlug mediow.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3523 / 56 / 0
ale nikt nikomu na siłę tego do gardła nie wsypuje,to jest nasz wybór i politycy powinni to uszanować.Rozumiem restrykcje względem małoletniej młodzieży, najpierw trzeba dojrzeć a później brać za dragi, dużo łatwiej zapanować nad dragami kiedy są legalne. Co jak co ale ja mam już 38 lat i chciałbym sam decydować o swoim życiu.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1342 / 48 / 0
No i po co zamówiłem 42139g cmc na zapas jak wszystko zostaje? Vendory chyba specjalnie taką plote rozpuściły coby więcej zarobić. Eech spłońcie
SESH
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.