Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
Delegal za dwa tygodnie już nie będzie 3 i 4cmc.
Część mnie się cieszy z tego powodu, zaś druga część smuci.

A Wy co o tym sądzicie?
  • 623 / 22 / 0
Ja nie będę się już bawił w legal high to traci sens po pewnym czasie.A co do tych substancji to szkoda bo pewnie nikt więcej już ich nie zobaczy nawet w podziemiach,może pojedynczxe sklepy z nl albo Hiszpanii
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 38 / / 0
3mmc po delegalu jeszcze można było przez jakiś czas spotkać na ulicy, w tym przypadku będzie podobnie.
  • 1 / / 0
Skąd taką informację wziąłeś? :)
  • 623 / 22 / 0
No tak racja,ale później?Możliwe,że wzrośnie jakość klasycznych dragów jak białko,MDMA,koks(lub będzie go więcej bo w jakość wątpię).Tak jest np. na wyspach gdzie wzrosła jakość piguł.W sumie możliwe,że będziemy wdzięczni rządowi za delegalizacje chlorowych gówien.Zakładam ,że wrośnie też popularność dm co nie będzie miało dobrego skutku.JUŻ podnosi się ryzyko zamawiania przez neta D.Wygląda na to że trzeba będzie znaleźć nowe rozwiązania bo te już mają swoje lata.Jak nie to wszystko pójdzie w bardzo nie ciekawą stronę ;)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 15 / 6 / 0
Brałem to jakies dwa dni temu sort szklany od rywala arniego sz najlepszy robil zajebista robotę ale szczerze mówiąc to po dele 3mmc plakalem jak bóbr chyba przez pół roku a z tym to cieszę sie teraz że to w koncu zdejmą taka jest przepaść miedzy tymi odczynnikami poprostu ćpunska potrzeba zrobienia sie czymkolwiek życzę powodzenia w testowaniu nowych wynalazkow ja juz chyba odpuszcze ketony do konca życia bo juz towarzyszą mi o 4 lata za długo...
:zzz:
  • 38 / / 0
mikeali pisze:
A ja wam mówię wróci 4mmc.
Oj jak ja bym chciał abyś miał racje. :moody:

Ostatni raz miałem zaszczyt mefa jeść 6-8 miesięcy temu, z tym że w pudrze, mimo wszystko dobrze się bawiłem, na drugi dzień tylko mefkowy katarek a nie strupy i gumowe gluty.

3cmc to 20% namiastka mefisto ale mimo wszystko po delegalu 3mmc i wyżarciu wszystkich późniejszych źródeł, przerzuciłem się na to 3cmc i żrę ja po dziś dzień.

Czy żałuje że banują?
-Sam nie wiem, może to dobra pora aby trochę od tego odpocząć, wejdą nowe substancje, może jakiś aminorex nowy albo coś nowego bkmdma.

"Nie ma tego złego co na dobre by nie wyszli"
-F. Kiepski.
  • 143 / 5 / 0
Nowe tylko czekają, widziałem liste od cinola to ze 30 tego było.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 623 / 22 / 0
Chciałaś chyba napisać Dobrze ;) Zobaczysz za kilka lat im podziękujesz
Poza tym nie dawno pisałaś,że kończysz z kotem więc jak to jest?:)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 488 / 13 / 2
Ktoś się orientuje jaka jest dawka śmiertelna 3cmc? Czy w ogóle da się to przedawkować? Bo w sumie jak dla mnie to się to słabo nadaje na porządny strzał zabierajacy do krainy Morfeusza, jednak w ramach ciekawości podtrzymuje pytanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.