Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Kurwa, nie wszyscy ćpają. Niektórzy chorują np. na alkoholizm czy epilepsję.
Ja zaznaczyłem opcję nr 4.
Zauważcie, że niektórzy po prostu są uzależnieni, dlatego biorą benzo.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Zaznaczyłem "często na bezsenność" bo to chyba najbardziej zbliżone
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Dobrze, że nie wszedłem kiedyś w temat z lekarzem kumpla, który byłby gotów wypisać mi każdą receptę na benzo, czy trampka. Młody lekarz, ogarnięty, wiedział co jest pięć, więc nie wcielał się w misjonarza, chciał tylko na przysłowiową, dobrą flachę.
Może to śmieszne, ale był to chyba jeden z lepszych wyborów w moim narkomańskim życiu, bo wiemy, jak taki nieograniczony dostęp do takich smakołyków mógłby się skończyć.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.