Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
Piguły są na bazie MDMA w postaci hcl więc w zasadzie nie ma,ale nigdy nie wiesz co masz w pigule a kryształ MDMA to pewny temat ;)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1817 / 110 / 0
Aa to o to Ci chodzi, nie no, ja swego czasu prawie zawsze piguły miałem na MDMA (no powiedzmy 9/10 razy) No i jak mam być szczery to 52 soboty w roku nie żarłem zawsze po 10 piguł, bo jadłem czasem i po 2-3 a na pewno były weekendy bez tablet w ogóle też, no ale 35 weekendów (w roku) to były piguły. Fakt, wiadomo że nic po takim czasie używania nie działa jak na początku przygody, niemniej jednak dalej twierdzę i będę twierdzić że faza była zawsze, raz mniejsza raz większa ale na pewno przyprawiona fetą zawsze była wystarczająco mocna i zajebista. ;) :D

P.s wiadomo że lepiej brać raz na miecha albo i rzadziej, z tym się nie będę kłócił, bo przerwa, szczególnie w MDMA jeszcze nikomu, nigdy nie zaszkodziła, niemniej jednak u mnie to wyglądało jak napisałem i tyle. :gun:
  • 3276 / 933 / 5
vsvpboy pisze:
Jak później chcesz jako tako funkcjonować to Erowid ma racje prawdziwe mdma powinno się przyjmować co miesiąc ew. 3tyg.Piksy możesz walić ile wlezie,ale prawdziwe mdma nie,też jestem tego żywym przykładem
vsvpboy pisze:
Piguły są na bazie mdma w postaci hcl więc w zasadzie nie ma,ale nigdy nie wiesz co masz w pigule a kryształ mdma to pewny temat ;)
Lepiej walić pixy w których (jak sam napisałeś) siedzi nie wiadomo co, niż kryształ? Wyjaśnisz? Bo do tej pory byłem pewien, że bombeczki które zarzucam i które tak fajnie działają są "zdrowsze" od pillsow.
Poza tym, nic nie moza walić ile wlezie (nawet konia 8-( )
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 623 / 22 / 0
źle mnie zrozumiałeś kolego.chodziło mi,że lepiej walić kryształ niż piksy o niewiadomym składzie na dłuższą mete,.Chyba,że sam je robisz
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 1817 / 110 / 0
Bo za młodzi jesteście, wczasach mojej młodości 9/10 piguł było na MDMA, to jest chyba zrozumiałe, czy nie bardzo? ;) Chyba nie myślicie że ktoś tak doświadczony jak ja, który najlepsze i najdłuższe w życiu okresy ćpania miał przed erą RC nie potrafił rozpoznać czy miał MDMA w tabletach czy nie, no nie bądźmy dziećmi? Tym bardziej że wtedy były 3 substancje na rynku (przynajmniej lokalnym, regionalnym, moim) amfetamina,marihuana i właśnie tablety, dobre tablety na MDMA a nie na jakimś gównie RC czy innym szajsie. ;)
  • 3276 / 933 / 5
świroałem przecież haha, ja miałem tylko 2x pixy które nie były na MDMA (1 na 4FA, druga jakies gówno po którym dostałem padaczki %-D ) teraz mam to i to :] Holandia niezłe miejsce na takie wyczyny, a może kiedyś zawitam do Portugalii
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 243 / 14 / 0
Dziwne. Dluższe przerwy w braniu powinno się mieć w przypadku brania pixów na MDMA czy kryształu MDMA?

scalono - WRB

vsvpboy, a jak funkcjonujesz?
  • 299 / 11 / 0
Stare dobre czasy, kiedy kryształ to była meta i MDMA a nie milion innych substancji...
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 1 / / 0
Pytanie: po zarzuceniu tej samej tablety dwa różne tripy, pierwszy raz gdy po wzieciu pilem napoje (letnie) mocno pobudziło, nastepnym razem wypilem ciepła herbate (przed tripem) i rozpłynąłem sie. Ostatnio sytuacja, zarzuciłem połówke o 22 wypilem herbate, o 24 poczułem, o 1 dorzuciłem drugą połówke i piłem napoje i o 3-4 w nocy mnie wystrzeliło, jestem zielony w temacie, wie ktoś o co chodzi?
  • 623 / 22 / 0
chodzi o to że nie każda "tableta" działa tak samo tzn jeśli chodzi o te wszystkie wzorki kolory and kształty.W jednej znajdziesz spid i MDEA w drugiej MDA proste.Nie trzeba być naukowcem,żeby do tego dojść
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.