Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Siema ludzie mam taką sprawę otóż od czasu do czasu palę sobie helenę a teraz ogarnelem tabletkę buprenaddict 8mg i jak mam to zapodac najlepiej? Koleś mi mowil żebym skruszyl to i malutka kreskę wciahna bo mogę przedobrzyc. A w co byście radzili? Z góry dzięki za odp.
  • 554 / 5 / 0
Witam po przerwie, wmotalem sie w syrop z powodu zaniku dostępu do plastrów transtec, chciałbym się w pore uratowac i na nie wrocic, gdyz bylem juz bliski zeru i abstynencjia nie byla tragiczna. Nadal największym problemem jest dostęp, więc proszę dobrych ludzi o jakies porady, sugestie, kazda pomoc sie przyda. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 906 / 75 / 19
Michcioms, mogę Ci powiedzieć, jak wyjść z bupry, ale Tobie o metadon chodzi? Ja, na szczęście, skręta po tym jeszcze gorszym substytucie, nie przechodziłam, więc współczuję i powodzenia. A ile czasu piłeś ten syropek?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 2372 / 315 / 0
Za oceanem nowe cuda wymyślają, jak bardziej naród zniewolić - Implant z buprenorfiną

http://www.stltoday.com/lifestyles/heal ... 23571.html

Tam substytucja buprą (Suboxone) jest powszechnie stosowana, ale z tego co na forach czytam, to zamiast do redukcji, to nakurwiają przez lata codziennie w dawkach 8-24mg. Co bardziej rozgarnięci zauważyli, że pomaga im np. 4 lub 2mg zamiast zapisanych przez pigułę 8mg, i że skręt po B jest gorszy niż po helupie.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 538 / 6 / 0
czytajcie dobrzy ludzeie
jak mam wyłudźić bupre u lekaża ogulnego
mam wypisany u niego tramal
powiem, że jest za słaby i źle na reaguje na ten tramal Pszepisze bupre ?
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 648 / 63 / 0
nie wypisze
  • 0 / / 0
Pytanie do weteranów.
Plastry 3lata po terminie, zdatne? Do śmieci, czy większa dawka bo po terminie zmniejszone działanie?
  • 2933 / 243 / 0
^up: spróbuj a się przekonasz. fent degraduje szybko i po roku plaster nie ma praktycznie mocy - informacje z forum od osób znających się z tą substancją bardzo dobrze. Wyjątkiem jest jeden forumowicz, którego przeterminowane ze 3 lata plastry coś tam porobiły, tylko że on ma niską tolerkę na opio.

Jak jest z buprą spróbuj i daj znać, będzie to cenna informacja dla reszty użytkowników :)
Dawny nick: tur3k
  • 0 / / 0
Zero, zero.
Oklejanie policzka nic, rzucie również.
Działanie na poziomie -2. Jedyne czego się nabawiłam to ból szczęki od całodziennego rzucia.
Warto było spróbować.
Teraz z przykrością wyrzucam 10 opakowań przeterminowanego smakołyku.
  • 2933 / 243 / 0
Ja bym to jeszcze spróbował przerobić na podanie iv, może coś tam klepnie. Szkoda wyrzucać, nawet jakby na strzała miał iść cały plaster.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.