Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Jak kiedys zmiksowalem LSD, MDMA i mocna makumbe... a potem poprawilem balonem na imprezie psytrance, tak mi pojebalo w bani ze dwa dni do siebie wracalem :p
Faza byla jak po ekstrakcie szałwi tylko ze przez caly dzien.
Co nie zmienia faktu ze polecam w 100%.
Uzaleznilem sie od tych balonikow, w życiu przerobilem ponad tysiąc. Podobnie jak 420alldaylong. Kilka razy w tyg pod wieczor, chociaz z poczatku to potrafilem tak z 50 na dzien... nawet nie liczylem ;)
A jak dozer sie zjebal, otwieralem srubokretem, a palce cale odmrożone :p
Piekny okres w życiu ;D
Naboje z N2O najpiekniejsze co mnie do tej pory spotkalo.... i od każdego komu dalem balona słyszalem zawsze to samo zdanie "Ale ten balon zrobił mi dobrzeeee... dziekuje".
Wdychamy! Nie opierdalamy sie!
Aaaaa jeszcze jedno. Pierdolcie bita smietane, szkoda meczenia sie i straty kasy. Dozer kupisz raz masz na zawsze a potem od naboju wychodzi po 1.2 zł. Jak wieksze ilosci to nawet za 1 zł da sie wytargowac, a sprzedasz za piątke.
#sprawdzoneinfo
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Ale syfon moim zdaniem lepszy, glownie chodzi o to, ze jak przerabiasz kilkadziesiat nabojow crackerem to trzeba byc bardzo ostroznym bo sobie mozna rece pomrozic od bardzo niskiej temperatury.
W standardowych nabojach z tego co rozumiem jest tylko 8g N2O i nie ma innych substancji.
na opakowaniu napisane że kapsuły zawierają Distickstoffoxyd, czyli N2O, więc chyba nie pozostaje mi nic innego tylko testować
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.