Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Za wapo nie zdarzylem sie zabrac bo mi sie gram skonczyl:D
Libido mialem wieksze po 100 iph (fakt ze potem swoje trzeba bylo odcierpiec, circa 2h:D)
Modyfikowany Bigos pisze:Niestety ale chuj strzelil tam tom paczke z samplami w której miedzy innymi znajdowało sie to... Właściwie to pewien jebany cweluch ćpun wyćpał wsjo a miał odberac paczke i za fatyge se gramie dla siebie zawinąć...
Tak czy inaczej jakoś mj ten dimetoksyetyl nie wróży nic ciekawego... anyłej lepij czekać na N-Etylpentedron (NEP) to będzie z pewnością zajebisty kecioniak
Ale pierdolisz głupoty... Wyjaśnij mi jakim kurwa cudem 4-CEC miałoby klepać podobnie do mefedron`u ? Nie ma takiej opcji... niedość że w tym siedzi chlor to jeszcze ta grupa etylowa... To samo Dibutylon który działa na poziomie dimetylon`u...
Jak na prawde masz te argonowe MDPV we fribejsie i możesz to wysłać to wez sie odezwij do mnie na gg...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.