w ogole ziolo do sluchania to magia. dnb wchodza pieknie wtedy, w sumie jak kazda inna muzyka. kwestia gustu co kto lubi.
semartvykh pisze:słyszalam że mxe - musze w końcu spróbować
I w sumie wpisałem giebla pod wpływem... giebla i w trakcie ciągu na nim xd - nie było to obiektywne. Zdecydowanie mi najlepiej słucha się muzy po serotoninowcach - 5mapb, mdma. Na nich wchodzi "duchowo", po gieblu to se pobujasz banią może. Tak, dobra piguła i muza, that's it kurwa.
JanBreivik2 pisze:taaak, zapomniałem o tym. No fajnie się słucha. Chociaż nie, kurwa, co ja gadam, to nie jest słuchanie. Ty się zamieniasz w ten utwór, który leci i czujesz go w całym ciele. No, mxe do muzy dobre.semartvykh pisze:słyszalam że mxe - musze w końcu spróbować
I w sumie wpisałem giebla pod wpływem... giebla i w trakcie ciągu na nim xd - nie było to obiektywne. Zdecydowanie mi najlepiej słucha się muzy po serotoninowcach - 5mapb, mdma. Na nich wchodzi "duchowo", po gieblu to se pobujasz banią może. Tak, dobra piguła i muza, that's it kurwa.
no właśnie kminie jak zamówić bez przypału z otchłani internetu i bije siebie w pierś, że kiedy było legalne nie spróbowałam, :nuts: teraz ceny mxe są bajońskie wszędzie, a te substytuty mxp to chyba nie to samo, jak czytam raporty,
jeszcze jak na złość dxm 10 tabsów za 10 plnów paranoja :wall: a to całe tussi nie działa na mnie tak samo :-/ więc teraz sedamik i browar, ale to nie zwiedzanie innych wymiarów tylko przyziemna zabawa
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.