Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
138
26%

Liczba głosów: 532

ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Lubię intensywne smaki, potrafię jeść sam kwasek cytrynowy albo przyprawy. Smak thioco nie robi na mnie wrażenia, ale nie jest specjalnie przyjemny. Rozgryzając czy popijając tabletki nie dostałem jeszcze nudności.
  • 570 / 4 / 0
koda smakuje mi wybornie popijana colą. Taki kontrast goryczy thiocodinu ze słodką.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
O tak, kocham ten smak. Zwłaszcza rozgryzanie tabsów Thioco to jedno z moich (szerokich) zainteresowań. :D Please, co to za zdupne pytanie i ankieta ?! :D

Chociaż wyekstrahowana z Antidolu koda popijana dużą ilością Coca Coli jest po prostu tak (nie ?)znośna jak wódka. A jak wrzuca(ła)m Thioco do gęby i zapijałam Coca Colą to jeszcze mi "wybuchało" w ryju i często mało się nie udusiłam tą pianą, która wzbierała w mojej jamie ustnej, a tu wypluć ani rzygnąć nie wypada. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 184 / 6 / 0
Mi zdazalo się popijać po 7 albo więcej tabletek tjoko wodą. Do wytrzymania
"Wydaję się tak chory dla norm hipokrytów
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
  • 12596 / 2437 / 0
hmm to ja mieliłem w gębie standardowo 70 (a kilka razy 80). Smaku na szczęście nie straciłem : )
  • 262 / 8 / 0
Ej jak jest tu jakaś dziwka to jej sie spuszcze do drina z kodął i jej zasmakuje wiem, że tak suko %-D
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 1509 / 223 / 0
Nijeeeeeee no to wiadomka, że zdarzało się wodą i to ograniczoną jej ilością zapijać i nie ma tragedii, ale ogólnie to smak jest, kurwa, obleśny, no. :D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 138 / 1 / 0
Najlepiej na surowo, nie muszę przepijać nawet, po dwa tabsy rozgryzam każdego na pół i lecą tak we flaki, smak mi obojętny ni to mierzi ni za chwyca taki jest i chuj z nim, jak mam humorek to majstruje wytrawne potrawy z alkoholem żelkiem i sokiem nawet kolor sobie wybieram ot tak na pokaz dla samego siebie
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 3 / 0
Antek najlepiej wchodzi ze mocno schłodzonym Spritem. Ah, stare dobre czasy. Jeśli mam być szczera to nawet brakuje mi tego smaku. W końcu nawet szło bez popity, ewentualnie z jakimś winem.
  • 45 / 2 / 0
Thioco ujdzie, nie gryzę tylko połykam :D Ale Poltram i tak jest lepsiejszy ; )
Na górze tramadol,
na dole tramadol itd. :-p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).