Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 466 / 10 / 0
vi4rus pisze:
2wiadra4piwa pisze:
Czerwone diamenty w kształcie diamentu, wlkp, ktoś coś?
jadlem niebieskie i czerwone ta sama faza mdma na 100% jesli o tych samych mowimy
wielkosci supermenow
ja mialem żółte/brązowe diamenty, kształt taki jak super meny ale wielkosc 2x większa... Jak dla mnie 1,5 niebieskiego supermena=1 żółty diament
  • 732 / 57 / 0
oskar49 pisze:
Po ostatnim wpisie na temat breitlingow nabrałem taka ochotę na taką czysta fazke ze dziś do nich powrócę tylko przetestuje je w plenerze przy dobrym bicie jestem ciekaw czy znów ogarnie mnie to mega szczęście bo ostatnio jak jadłem lv była bomba ale tego mega szczęścia i empatii nie było a o to mi najbardziej chodzi jestem bardzo ciekaw jak to dziś będzie czy lv nie dawały tego szczęścia czy tolerka większą ale wydaje mi się to pierwsze :) edita walne dziś na bibie lub jutro pozdro ziomeczki
Prawda jest pewien niedosyt po nich. Zarzuciłem wczoraj 2 i była lekka pizdeczka ale jak zaczęło wchodzić dzwonie do kuzyna czy mi przywiezie do pracy Andrzeja i on to samo stwierdził że pierwsze co pomyślał jak wchodziły to żeby dociqgnac białkiem. Była fazka ale mi zaś oprócz tej empatii brakowało tego noszenia mnie, tego powera, myślę że jakbym dojebal się feta to by było w porządku, chociaż później wiercilem nogami to jednak nie chciało mi się chodzić, weszła bardziej chillowa fazka.
Myślę że jakby poprawić jakimś mmc to byłby kocur mix :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 291 / 7 / 0
Tak jak myslalem nie chodziłop tu o tolerke tylko LV były dużo słabsze. Po LV po godzinie od zarzucenia połowki dorzuciłem 2 bo był duzy nie dosyt a wczoraj po Breitlingach jak mi połówka w plenerze zaczeła w chodzic to magia :D Lepiej mnie zrobiła niż cała truskawka aż musiałem wstać i iść sie przejść z dziewczyna pogadać bo nie umiałem w miejscu wyrobić z euforii. Dorzutka 2 połowki po 2 godzinach znów zrobiła pieknie max empatki wszytscy sie przytulali i te miny i opowieśći po MDMA hahah ok 12 pojechalismy do klubu i odrazu wszyscy na parkiet i do 5 nikt nie zszedł jedynie po piwko do baru :D Na prawde nie wiem ile tam jest MDMA ale jest duzo i jakosc bardzo dobra kolezanka zjadła 1/3 i powiedziała że jej najlepsza impreza w zyciu ale ona to lajk ale w sumie jak mnie robi tak polowka to jak ona by zjadla pol to chyba by ja roznioslo hehhe pozdro wariaty i z fartem yo
  • 35 / / 0
Ktoś coś wie o niebieskich mitsubishi Wro ?
  • 4 / 1 / 0
Czerwone mastercardy warmińsko-mazurskie, wie ktoś coś ?
  • 299 / 11 / 0
Witam, niebieskie apple ktoś słyszał o takowych?
W przyszlym tygodniu dostane na probe, mam zamiar tego trochę przygarnąć, dobrze by było coś o nich wiedzieć, nie mam zamiaru ich jeść także nie będę wiedział czy są dobre (siłownia, dieta itd koła odpadają %-D )
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 43 / 3 / 0
Niebieskie mitsubishi czy błękitne :)? Po 1,5 błękitnego spoko było dorzuciłem potem pół niebieskiego i jakoś chujowo się zrobiło. Błękitne jakieś MDMA+coś a niebieskie troche PMA mi podjechały
  • 365 / 2 / 0
Mam do wyboru pomarańczowe tesle i zielone snapchaty. Obie wiem, że MDMA pytanie która więcej, bo łażą po tej samej cenie, ktoś coś wie ?
  • 954 / 51 / 0
Nie żarłem żadnej z nich, ale dość wiarygodne źródło twierdzi, że mają obie 200-250 nawet, ale może to być całkiem inna partia i to info jest nic niewarte - ale ja bym brał snapchaty. imo większe prawdopodobieństwo, że to te same (czyli nawet 220-250mg, więc ostrożnie z nimi xd). A cena dokładnie jaka? Bo jak poniżej 25zł/szt (detal), o ile nie bierzesz hurtowo, to bardzo wątpię, żeby to były te same i wtedy ciężko określić, które mogą być lepsze. Chociaż chuj wie, to nie jest mocny wyznacznik, łapałem i za 15zł 190mg... No, ale raczej snapchaty lepsze.
  • 365 / 2 / 0
.
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2016 przez bamboa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.