Mam problem z powodu ze box byl nie szczelny przez co swiatlo uciekalo oraz zapach sie kumulowal w calym domu musialem usunac pomidora na out ( wiecie mama itp :P )
Poszukuje najlepszego sposobu na uszczelnienie boxa. Tak zeby nie bylo widac swiatla z boxa noca...
Jaki material najlepszy do tego ?
Co do zapachu zastosuje filtr z kolankiem na gorny wiatrak 12mm + 2x jonizator zeby tylko w pokoju czuc bylo i zeby fajnie sie zasypialo...
Jesli macie sprawdzone patenty podzielcie sie ze mna
Dziekuje z gory
Ja uszczelniałem kitem do okien, ale nie jest on aż tak zajebisty bo gdy wyschnie jest twardy i pęka.
http://sklep.darmax.com.pl/images/13_14.jpg
uszczelka jest samoprzylepna wiec eleganco mozna uszczelnic drzwiczki a sylikinem cała reszte :) przynajmniej u mnie działało w 10000000% bylo 0 przeswitu :]
Rodzi mi sie jeszcze jeden problem co zastosowac na boczne wiatraczki ?
Pozdrawiam.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.