Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze:Wróci i to wręcz odrodzi się jak feniks z popiołów. Lepsza, aktywniejsza, mocniejsza. A wystarczyło dodać jeden węgiel i nie chodzi mi tutaj napewno o substytucję na pierścieniu benzenowym, ani o MDPHP.
Jest dostępne?
RC - jebcie się.
też padłem jej ofiarą. dzieki bogu, jakimś cudem udało mi się wstrzymać z szuraniem do weekendu, a w międzyczasie pojawił się wpis na równoległym forum, o że pojebali worki.
dobry sort to był. trzeba było później sprobować po 20-max30 mg - spodobałoby ci się. :D
zioloziolo pisze:Całą noc gapiłem się w sufit po którym latały jakieś węże; nie mogłem zamknąć oczu, bo skupiałem się na dźwięku wydawanym przez moje bijące serce uderzające o sprężyny łóżka.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.