Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Żółty
Kształt: Zwykły prostokąt
Logo: Odwzorowana twarz gąbki z słynnej kreskówki ( zgodna z nazwą )
Gdzie kupione: Woj. Łódzkie
Kiedy kupione: 21 maj 2016
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Zarzuciłem czekając na transport na imprezę, faza wkręciła się już w samochodzie po około 40 minutach :) Na początku super - lekko rozmywający się obraz i banan na ryju :D Przed wejściem na salę złapałem jakieś lęki i trułem dupę koledze żeby mnie nie zostawiał bo się zacząłem czegoś bać, prawdopodobnie przestraszyłem się tylu ludzi ilu było na takiej typu imprezie ale po wejściu na salę Techno była już bajka. Euforia, bardzo dużo energii, nadmierne pocenie się, miłość do świata i ludzi, wystarczyła mi jedna i miałem energię na całą imprezę, vixowałem jak poparzony i nie miałem ochoty odpoczywać. Muzyka działała na mnie jak bym był w jakimś transie :D Reasumując jeśli nie wiesz jaką zarzucić sobie na takiego typu imprezę od serca polecam Sponge, impreza po tym niezapomniana.
Ocena działania: Daję takie 8,5/10 Gdyż jadłem lepsze :)
Dodatkowe komentarze: Opiszę dosyć śmieszną sytuację bo dwóch kumpli zarzuciło po całej a były to ich pierwsze piguły, chcieli dzwonić po pogotowie i truli dupę kierowcy żeby ich zawiózł do szpitala ;d Niestety chłopaki nie dotarli na imprezę i musieli się zawrócić do domciu, na pierwszy raz nie polecam bo może się to skończyć podobnie :D
CiDi pisze:Jasno różowe "porsche" po obu stronach takie samo logo porsche.
Ktoś coś?
[ external image ]
Deiff pisze:rolexy, małopolskie są różne kolory ktoś coś wie?
pixy12345 pisze:Różowe Chupa chups, kuj-pom.
Ktoś wie co to jest? Wziąłem wczoraj połówkę na próbę i było raczej dziwnie niż przyjemnie. Straszna lipa w bydzi od dłuzszego czasu nie moge nigdzie dostać mdma :/
real foto:
[ external image ]
Nie wiem co jest w środku, zarzucane x umiarem dają podobne efekty jak po mdma, generalnie polecam w małych ilościach.
P.S. w Toruniu dostępne - do wyboru do koloru ;) tylko czasem ciężko jest coś kupić na sztuki
------
Wiecie coś na temat białych krążków? Wyglądają jak zwykła tabletka, bez podziałki, kwaskowaty smak, po zażyciu chce się spać i ma się pizdę jak po mega zjaraniu - tylko jeść się nie chce.
A i białe małe serduszka, co wyglądają jak Acard - strasznie słabe, żeby cokolwiek poczuć trzeba zarzucić minimum 3-4szt i dorzucać :v
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Batman pisze:Jadłam je kilka razy - pierwszego nie wspominam dobrze bo zarzuciłam całą na raz i dostałam zeza rozbieżnego, który utrzymywał się kilka godzin i było mi mega ciężko i źle. Później zaczynałam od 1/4 i fajna faza, zawsze jeszcze 1/4 dorzucałam i było naprawde ok, po jedzeniu i witaminkach 1/2 to już nie było za dużo.pixy12345 pisze:Różowe Chupa chups, kuj-pom.
Ktoś wie co to jest? Wziąłem wczoraj połówkę na próbę i było raczej dziwnie niż przyjemnie. Straszna lipa w bydzi od dłuzszego czasu nie moge nigdzie dostać mdma :/
real foto:
[ external image ]
Nie wiem co jest w środku, zarzucane x umiarem dają podobne efekty jak po mdma, generalnie polecam w małych ilościach.
P.S. w Toruniu dostępne - do wyboru do koloru ;) tylko czasem ciężko jest coś kupić na sztuki
------
Wiecie coś na temat białych krążków? Wyglądają jak zwykła tabletka, bez podziałki, kwaskowaty smak, po zażyciu chce się spać i ma się pizdę jak po mega zjaraniu - tylko jeść się nie chce.
A i białe małe serduszka, co wyglądają jak Acard - strasznie słabe, żeby cokolwiek poczuć trzeba zarzucić minimum 3-4szt i dorzucać :v
Serio? Przecież to zwykłe chupa-chupsy 1/4? Oo Ja ajdłe tego po 2-3 w klubie blikso torunia i nie było mi nic takiego złego. Moze masz aprtie na pmma. Nie wiem, ale 1/4? to ile w nich siedzi MDMDA (o ile wgl siedzi) 400mg? :D
Zarzuciłem fioletowego małego no-name'a i wyjebalo mnie jak po 450mg aco . Nie wiem o co chodzi ale czułem się dokładnie tak jakbym wpierdolił paczkę akodynów, czułem się jak najebany alkoholem, zaburzenia motoryczne i charakterystyczne dla mnie na dexie problemy z wyslowieniem się, bez kitu czułem się zdekszony. .. nie wiem czy to było robione na ketaminie czy coś innego bo 1 pillsa a czułem się jak po 30 akodynach..
Mały fioletowy no-name bez podziałki, średnica może ok 2mm
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/takeshi_niinami.jpg)
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne
Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/bartoszyce_0.jpg)
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol
Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.