Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 13 / 0
Długość działania jest krótka. Ogólnie jest to mało ekonomiczna substancja, bo szybko rośnie tolerka (nie tylko na u, ale i też na inne opioidy) i po zejściu jest ciśnienie na dorzutkę. Do czego porównywać? Do stricte syntetycznych opiatów pokroju fentanyli.
  • 3732 / 45 / 0
A to chuj, fuj. Pewnie jeszcze rodzą się dzieci z owrzodzonymi oczami później.
Dzięki.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1825 / 106 / 20
Wracając jeszcze do mojego kolegi. Wypatrzył sobie że W15 jest spoko, prawie jak kodeina, faktycznie byłaby to dobra substancja dla niego? Z tego co przeczytałem w dopowiednim wątku to W15 raczej na granicy placebo działa.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 152 / 13 / 0
Jeśli kolega chce marnować hajs na opioid, który jest produktem najprawdopodobniej zjebanej syntezy, a działanie jest na granicy placebo, to może być dobra. Wg mnie jak chce on brnąć w to, to czysta kodeina albo dihydrokodeina byłaby najlepsza.
  • 1825 / 106 / 20
W sumie też tak sądzę, póki co zamówiliśmy sobie GBL, jak mu podejdzie to pewnie się na niego przeżuci(z deszczu pod rynne), a jak nie to mu się postaram skombinować DHC albo efferalgan.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2976 / 256 / 0
A to nie lepiej już wybrać poczciwe PST ? Kolega trochę się poduczy a przy okazji podniesie kondycję latając po marketach w poszukiwaniu klepliwych serii maczku :D
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 2 / 0
^ :D

kondycja jak talala, to bieganie po alejkach, gmeranie w kartonach, schylanie się, przysiady, ćwiczenia ramion gdy sięga się po torebki z makiem :D rutynowe zajęcia celem zdobycia ćpańska są jak fitness :D ja jeszcze mogę do tego dorzucić uciekanie przed farmaceutą, gdy zwinąłem 3 opakowania antidolu %-D biegł za mną przez dobre 5 minut, ale byłem szybszy od niego :diabolic: w obronie ćpanka napędzała mnie adrenalina :diabolic:
The fishing with mr green :mrgreen:
  • 3732 / 45 / 0
Brawo, nie dosyc było, że zboczony.

Przecież sezon makowy się zaczyna, wory na plecy i obmyślac najlepszą trasę czeskiej wycieczki. Tylko uwaga na traktory.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 15 / / 0
Witajcie.Jakis czas temu ogladalem z nudow po raz kolejny film requiem dla snu i z czystej ciekawosci zaczalem czytac o heroinie i trafilem na to forum i tak co jakis czas (najmniej 3 razy w tyg.) odwiedzam hyp.... Czytam wpisy np pierwszy raz,tylko raz ,forum kodeinowe itd. I wiem moze nie powinienem bo z dragami nie mialem stycznosci ale naprawde ciekawi mnie co sie dzieje z ludzmi z Wami od np pol roku bo chyba od tego czasu zerkam na forum,a od jakiegis czasu np brakuje wpisow czy ci wszyscy ludzie zyja?jak sobie radza (radzicie)?ps czytajac te wszystkie wpisy wspolczuje uzaleznienia chyba ze ktos nie zaluje z was to sory pozdrawiam

Przeniesiono do odpowiedniego tematu z Heroina - Wątek ogólny - tur3k
Nie ćpam .Lubię machnąć sobie zimne z lodóweczki.
  • 1794 / 124 / 0
hyper85 pisze:
...
Ja się nie wypowiem, bo mnie to nie dotyczy %-D. Ale miło, że cię to zainteresowało. Wiesz, jesteś naprawdę jedną z niewielu osób, która myśli o tych ludziach, bo dla otoczenia (znajomych, rodziny, społeczeństwa) są właściwie nikim, po prostu eskalacją śmieci. I w większości przypadków pewnie mają rację - chociaż uzależnienie to straszna choroba.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.