...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3442 / 715 / 9
Moj ziomek teraz tam jest. Sławek ma na imie. Spoko typ, klimaciarz.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 15 / / 0
Był ktoś w monarze Głosków koło Warszawy ostatnio jaka kadra i czy coś się zmieniło bo ja byłem tam ładnych parę lat temu przez 2,5 miesiąca i powiem,że było bardzo ciężko i chodziła opinia,że jest to jeden z najcięższych ośrodków w polsce
  • 784 / 16 / 0
zgienty w zurawicy siedzi ? fajnie tam jest ? dostane na lajcie leki i pomoga ? :d
  • 3442 / 715 / 9
Podobno na detoxie dawali mu rolki. Czy ja wiem czy fajnie, z wierzchu wygląda to dość obskurnie. Jak jest w środku to nie wiem. Zawoziłem go to widzialem budynek.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 784 / 16 / 0
no bo ja biore antydepresanty bo tak to juz nie pije i nic nie cpam lecze sie tera dadza mi te leki co zazywam ? ;d wziasc ze sb pokazac;d ta relanium to se moga wsadzic zeby na mnie wogole podzialalo hahe wogole to mi nie potrzeba detoxu bo od czego mnie maja czyscic skoro od dawna nic nie zazywam tylko leki wogole da sie jakos przetrwac na tym odwyku czy az tak zle jest i lipnie ?
  • 858 / 50 / 0
Ile mniej więcej się czeka w kolejce do terapeuty indywidualnego w Monarze na Hożej? Jestem zapisany ale jest jakaś kolejka i trzeba to potwierdzać co tydzień i nikt nie wie ile to może trwać. Ktoś był?

Ktoś chodzi na grupę na Dzielnej we wtorki? Warto?
  • 1857 / 67 / 80
Masz na myśli te spotkania grupowe od 18-20 we wtorki?
  • 221 / 50 / 0
JESSY pisze:
Był ktoś w monarze Głosków koło Warszawy ostatnio jaka kadra i czy coś się zmieniło bo ja byłem tam ładnych parę lat temu przez 2,5 miesiąca i powiem,że było bardzo ciężko i chodziła opinia,że jest to jeden z najcięższych ośrodków w polsce
Jest luźniej niż było. Przykładowo można już jarać szlugi.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 221 / 50 / 0
rrd pisze:
Ile mniej więcej się czeka w kolejce do terapeuty indywidualnego w Monarze na Hożej? Jestem zapisany ale jest jakaś kolejka i trzeba to potwierdzać co tydzień i nikt nie wie ile to może trwać. Ktoś był?

Ktoś chodzi na grupę na Dzielnej we wtorki? Warto?
Ja czasami bywam.

A co do Hożej, jak pójdziesz do przykładowo Adama N. (polecam) to już się z nim na sztywno sam będziesz umawiał.

Nie podajemy nazwisk ;) - tur3k
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 1611 / 34 / 0
Przymierzam się do napisania artykułu na strone głowną "Osrodek odwykowy od kuchni, czyli "tu nie będzie przeklinania"
Złapie wene to złapie wene na papier - na szybkosci bo komus moze sie przydac:

- NOWY DWOREK - bardzo fajny, lajtowy osrodek, bardzo dobre warunki, duzo wolno, dociążenia humanitarne - praca lekka, terapia elastyczna, ale raczej plytka, duzo swobody, obecnosc PD
- KARAN (akurat Bogucin) - przeciwienstwo - oboz pracy o zaostrzonym rygorze - terapia poprzez bardzo bardzo ciezka prace i bardzo gleboka terapie - dla mnie pieklo na ziemi pelne mykow jak w psychiatryku, np:

stoperkowy - osoba ktora mierzy 10 sec na zwilzenie ciala pod prysznicem + 40 sec na splukanie
reakcja - min 5x dziennie sprawdzana reakcja zrenic + kontrola wszystkich kieszeni
skarpetkowy - codziennie obowiazkowo trzeba se wyprac bielizne a skarpetkowy obwąchuje czu dobrze ją wypraliście..... japierdole -

teraz najlepsze:
- Karan - jeden z 5 najbardziej skutecznych osrodkow w Polsce
- Nowy Dworek - 97% wraca do nałogu....

Ja wam powiem: jak chuj z tym statystykami bo z Karanu w ciągu tygodnia wyjechaly 4 osoby - zostaja wiec naprawde wybitnie podatni na manipulacje i slabi psychicznie wykolejency.... Efektem jest to, że jak ktos z tego osrodka mial wyjsc po cos do sklepu to przezywal traumę - oni byli juz pozbawieni zdolnosci radzenia sobie poza osrodkiem.

A oto słowo które sobie oprawcie w ramkę:
"Jak chcesz leczyć to możesz się leczyć wszędzie"
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.