Nawet jak przyjmowałem 30mg donosowo to i tak czas działania był ~ 5-7h, tyle, że działanie było o wiele bardziej wzmocnione względem dawek 15-20mg.
- jeśli wymieszasz dobrze to co Ci pozostało, to stężenie powinno być równe a co za tym idzie trzy kupki o tej samej wadze powinny zawierać nieznacznie różniące się ilości
a co do pierwszego to musisz sobie sam odpowiedzieć, jak mniemam zjadłeś już 2/3 tego, więc jeśli nie było jakichś dziwnie mocnych/słabych faz poprzednimi razami to raczej nie
Scalono z
| 13 |
W dodatku czułem że pada na mnie deszcz i czułem jego żółty kolor. Jak szedłem z kolegą, to wydawało mi się, że ma ze sobą swojego psa, chociaż go nie miał.
Proszę o scalenie.
Powód: Scalono.
Najfajniej było zarzucać w grupie 4-5 osób(dobrze znanych), smiechu co nie miara.
20mg sniffem polecam ;p
[mention]hess[/mention], offtop - ostrzeżenie słowne!! - neurobiolog
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.