@Edit : Własnie z 3 godziny temu dalem 300 mg angolowi wpierdolil pojeb wszystko naraz ciekawe co sie z nim stanie narazie mowi amazing :D
CJ pisze:(...)
@Edit : Własnie z 3 godziny temu dalem 300 mg angolowi wpierdolil pojeb wszystko naraz ciekawe co sie z nim stanie narazie mowi amazing :D
Napisz nam co było z nim dalej po przyjęciu aż 300mg mojej ulubionej substancji, bo jesteśmy ciekawi :geek:
A najchętniej przeczytałbym jego tripraport, ale po polsku 8-)
O miksach możesz zapytać w psychodeliki-t221.html lub miksy-tek-ogolny-t26330.html - surv
250g dojapnie to jakbym zjadl pol tabsa z 2bc
500mg dojapnie , mam juz dosc 10h juz faluje wszystko , zanudzic sie mozna.
dziala to tak samo jak 2cb i w dodatku dluzej. tylko trzeba zezryc wincyj xD
Poprostu mi ciagle maloooooooo:)
Ale nie polecam tak duzo bo 15h juz faluje wszystko inaprawde mam tego juz dosc xd
Ma to dziadostwo potencjal xd
17H to m,i chyba juz do konca zycia zostanie xxxxxxxx
zobaczymy zobaczmy, poprzednie doswiadczenie z sortem z calkiem innego zrodla, pokazalo mi ze ta substancja odzzialwyuje na mnie najelpiej ze wszytskich psychodelikow, wg mojego zdania bije na glowe LSD i i tryptaminy ktore przejadlem,
na start nan zamiar zaaplikowac 2 tabsy ze 100mg jak bedzie malo dorzuce kolejne 3, zobaczymy co to bedzie, wg szczurow od vendora po 100mg malo wizuali a po 200 juz masa :)
na likend opisze bardziej co sie stalo po owym sorcie ::)
nosem czzy zezrec o to jest pytanie
jadlem 2cb 2cp 2cb fly bk 2cb tylko oralem, nigdy snifem, ponoc warto?
ale warto czy nie warto? gdy wciaz jest zwarto ::
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.