Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Beif kto długo śpi ten krótko żyje ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1558 / 18 / 0
Po gałce da się spokojnie zasnąć?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 5299 / 104 / 0
Zasnąć zaśniesz, tylko dobre jest jak sie budzisz a tu bomba :) hehehe
  • 1558 / 18 / 0
Wakacje są, trzeba będzie się gdzieś wybić na kilka dni i spróbować tej gałki hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 5299 / 104 / 0
Mnie osobiście rozpiernicza jej działanie. 3 dni fazy - no kto by pomyslał. Troche uciążliwa jest i te piekelnie czerwone oczy, gorzej niz po torbie zielonego :) Osobiście wpiernicze jak pojade do roboty. Pilleater naćpany przyprawą do mięsa, stoi i ulotki rozdaje. :D
  • 71 / 2 / 0
3 dni? Kto mial 3 dni bombe ?:)
Ja jadlem z 3 razy i jak juz to mialem 2 dni
Sprobowac mozna ale nie ma co tego żrec.
Drugi dzien jest choojowy: brzuch boli, zawroty głowy, sennosc.
Takiej zwały nie ma nawet po najlepszym władku :)
Aczkolwiek pierqwszy dzien - czułem sie jakbym zjarął jakimś nieziemskim haszem. Śmialem sie z kumplem co 10 sekund :) (Akurat o tyle bo właczalem stoper, ile wytrzyamy.) A tu co zdanie ktoś powiedzial to bylo coraz smieszniej, no ale w koncu, pobilismy rekord i nie smialismy się... uwaga... 40 sekund :)
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2007 przez grzybiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / 1 / 0
jak pisałem 3dni temu zarzucałem gałke. 1dnia od wzięcia (około 12) do godziny 17 nic. o koło tej godziny pierwsze bole głowy, lekkie odruchy wymiotne. godzine po tym wesolutki wyszedłem na dwór, łazilismy z kumplem po osiedlu, poszliśmy na gruszki (kradziejki :-D %-D ) i zaczelismy napierdalać ogryzkami w talerz anteny satelitarnej, śmichawa nieziemska na około pół godziny, przez kolejny dzień poprawiony humor, wzmocniona odwaga,gadatliwośc i takie tam. dzisiaj już na resztce fazy jeszcze browarek i... kopnęło jak skurwysyn ! było poprostu niebiańsko, świat był taki hmm... "inny" , "nowszy". po tym tripie z gałką wiem że kiedyś znów po nią sięgne ale tylko w ekstremalnej sytuacji :-) zbraku kasy na mj czy cuś.

pozdrawiam.
  • 22 / 2 / 0
pierw piszesz ze bylo niebiansko a potem ze siegniesz po nia znowu tylko w ekstremalnej sytuacji WTF ?
  • 41 / / 0
No to teraz niech ktoś mi odpowie czemu mi nie zadziałała. Wziąłem 5 gałek własnoręcznie tartych marki Kotanyi (czy jakoś tak). I efekty owszem były ale baaardzo słabiutkie. Czemu? Powinienem wziąć wiecej? To ile na Boga, 10?! Help.
Uwaga! Użytkownik Dr_Strangelove nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 2 / 0
Pozwól że odpowie Ci człwoiek nieco najebany: :)
No więc...wszyscy polecają gałki Kotany...całe orzechy. Nie wiem jakie wziels ale cale orzechy mocniej dzialaja niz bys mial sproszkowane. Może poprostu teraz gdy ludzie sie dowiedzieli o "innych" wlascwosciach gałki, to poprostu nagle są słabsze? A moze poprostu palisz duzo haszu :) i bomba "prawie jak po haszu" jest dla Ciebie za słaba?

Edit popołudniu: Nom troche namieszałem, chodziło mi że poprostu całe gąłki są lepsze a tego "własnorecznie starłem", gdzieś chyba niedoczytałem. :)
Może sproboj rano po przebudzeniu zjeść z 6 dużych. Ja po dwóch wielkich miałem nieziemskiego kopa. Tylko ten ból brzucha na drugi dzień strasznie mnie wku***.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2007 przez grzybiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.