tur3k pisze: Do rzeczy:
1) paracetamol po rozpuszczeniu się w wodzie jest przezroczysty, wrzućcie sobie musującego tabsa Efferalgan do wody i odczekajcie aż się wszystko wymusuje. Jeśli jeszcze nie zgadliście - białego koloru tam nie uświadczycie, za to gorzki smak jak najbardziej. Mleczny kolor po extrakcji Antoniego pochodzi od wypełniaczy/stabilizatorów i całego innego szajsu, który opio-ćpunowi jest potrzebny jak peak po bieluniu w drodze do apteki
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
KapitanAizen pisze:Nierozpuszczony paracetamol tworzy w wodzie zawiesinę, co nadaje biały kolor.
Ten temat to jak jebana Moda na Sukces - nevereding story ;]
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Dżizasss. Paracetamol nie jest po rozpuszczeniu przezroczysty, zależy w jakiej jest postaci, a to zależy od producenta.
Postanowiłem zobrazować jak powinien prawidłowo wyglądać roztwór z ekstrakcji żeby raz na zawsze rozwiać wszelkie wątpliwości.
http://www.tinypic.pl/kk3bbxoc67m8
Fragment pisze:Pie*dolona kodeku*wina nie dosc ze wyrzuciłem na nia 20 zł za 2 je*ane paczki to przy ekstrakcji z lejka z butelki,przez 30 minut skapało moze z 20 ml potem parag*wno sie zakorkowało i pogmeralem patyczkiem i filter sie przerwał,i tak ku*wa jeszcze 3 razy i w koncu wylalem to scierwo wbijam chuya w ten syf :motz: :motz: :motz: :motz: :motz:
Kondensator pisze:Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
Postanowiłem zobrazować jak powinien prawidłowo wyglądać roztwór z ekstrakcji żeby raz na zawsze rozwiać wszelkie wątpliwości.
http://www.tinypic.pl/kk3bbxoc67m8
dla mnie pan Antonii wygrywa, wreszcie zrozumialem o co chodziło tym wszystkim starym ćpakom
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.