Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Przy 3 już naprawde wszystko się aż gotowało w głowie... taki dziwny szum i wrażenie rozpoczynania wielkiej przygody. 10s i tyle.
Ale na pocieszenie dodam że kolejne przygody już były dużo bardziej złożone, coraz głębsze, szałwiowe wykrzywianie postrzegania świata, głosy, milion mysli, CEVy itp
Spellforce pisze:ile wy tego palicie żeby było grubo? wezmy za miare tamta fajke co jest wyzej? całą sypiecie?
0,5g na raz spalić?
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
To mój 1szy raz.
OK jedziemy. Wrzuce 0.25 na początek.
Pa.
E:
No , nie tego oczekiwalwm. Pierwszy raz slabiutko.
Fuzja - D5
Może coś źle robie .
Mam taką zwykłą metalowa lukę. Metal z otworem u góry.
I podgrzewane zapaniczka żeby gorące było i nic. Efekty słabe.
Nigdzie nie zabiera nic za bardzo się nie dzieje.
Chyba nie tak powinno być.
Czas chyba bonio uruchomic ale bez cybucha jest, przez srebro będzie git?
Najlepsze efekty uzyskiwałem przy pomocy zwykłej fajki wodnej i zapalniczki żarowej. Mam chyba szczęście bo działanie rozpoczyna się u mnie po kilku sekundach i mam czas odłożyć zapalniczkę. Zwykłej lufki też nie polecam. Pierwszego porządnego tripa zaliczyłem dopiero za czwartym podejściem, więc nie ma się co zrażać. Potem powtórzyłem to doświadczenie tylko raz. Od tego czasu minęły prawie dwa lata i do kolejnych prób ciężko mi się zebrać ;)
Pozdrawiam i życzę dalekich podróży!
Coś mi mówiło, że rozpadam się na paski i tak rzeczywiście się czułem. Ale wiedziałem że to bzdura i przekonywałem te dwie istoty ze tak jednak nie jest.
Mrocznie bylo.
Ale za słabo. Lekko poczułem efekty. Jutro 3cie podejście. Z bongiem.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.