Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ale za to jeżeli mam MST 200 rozbite na proch i na łyżeczkę wleję tyle kropel bztu by zalało cały proszek i dam mu poleżeć 5 min a później go odparuję to będzie mniam mniam mniam. Czyż nie?
Majkoman pisze:ale za to jeżeli mam MST 200 rozbite na proch i na łyżeczkę wleję tyle kropel bztu by zalało cały proszek i dam mu poleżeć 5 min a później go odparuję to będzie mniam mniam mniam. Czyż nie?
Co do heroiny do palenia domową metoda, wystarczy heroinę zalac r-rem węglanu sodu (np. 30%) i przesączyć, potem ja bym zmieszał z czymś co pływa. Z łatwo dostępnych rzeczy doskonale pływa i waporyzuje kofeina, można też kupić jakiś lek na robaki, nie pamiętam jaki, ale oxan kiedyś o tym pisał.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
gazyfikacja plazmy pisze:Nie. Jak przywalisz prawdziwą heroinę to już nigdy tak nie zrobisz. Ja tak zrobiłem raz i juz nie powtórzę. powstaje duzo jakiegoś syfu, który zatruwa organizm (czuć to wyraźnie) a na wejsciu są ciarki, czyli zostaje nieprzereagowana morfina.Majkoman pisze:ale za to jeżeli mam MST 200 rozbite na proch i na łyżeczkę wleję tyle kropel bztu by zalało cały proszek i dam mu poleżeć 5 min a później go odparuję to będzie mniam mniam mniam. Czyż nie?
Poprawiłem cytat - jj
Majkoman pisze:Czyli jak polecasz acetylować majkę? Przecież ta metoda chałupnicza wydaje się najlepsza. Bezet wystarczy dobrze odparować
Poprawiłem cytat - jj
Dodatkowo przy sposobie Majkoman który opisałeś - zalanie pokruszonej tabletki bezwodnikiem - heroiny poowstaje tyle co nic, natomiast wytwarzasz mnóstwo toksycznych świństw powstałych w wyniku reakcji bezwodnika z wypełniaczami tabletki.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.