Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 261 / 8 / 17
Cześć, czeka mnie pewien zabieg albo operacja w znieczuleniu ogólnym (kiedyś miałam fajny odlot %-D benzo/narkoza) ale teraz to już tylko chwilka narkozy się pobawie.
I mam takie pytanie czy nawet przed zabiegiem robią testy na narkotyki?
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 3497 / 740 / 9
Nie robią, ale dobrze powiedzieć że ćpasz bo np. dawka narkozy może być za mała ze względu na ogólną tolerancję organizmu.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
tak i oczywiscie lekarz nie ma prawa cie sprzedac go obowiazuje tajemnica
zawodowa tym bardziej ze uzaleznienie to choroba
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.