"Rutyna to rzecz zgubna "
[ external image ]
I nie tryskajcie tak optymizmem jeszcze, bo nie napisałem, że chodzi sama, tylko "kiedy wsparta" i kontaktu logicznego nie ma, to też napisałem.
FrancuskaDziwka pisze:..
Oj, kolego, Twoje zachowanie jest po prostu odrażające. Więcej tego typu tekstów i wulgaryzmów, to coś czuję, że niedługo zrobisz sobie przerwę i może troszkę ruszysz głową. PEA.
FrancuskaDziwka pisze:Nie mam do Ciebie żalu, drage. Po prostu zmieniłam swoje życie. Jest wszystko ok, tylko mam chore serce. Ale to po mamie. Wyszło teraz, bo teraz to zbadałam.
A jeśli nie, to chuj. Jeden kosz w moim życiu nic nie zmieni, ale z Tobą chociaż dobrze się rozmawiało :3
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.