Napoczątku lecieliśmy razem, oni przestali lub ograniczyli, ja zostałem. Teraz wiem ze to był błąd. Nie zniszczyłem na szczęście zdrowia(to akurat zawsze była moja mocna strona) tak bardzo jak ci znajomi(poznani przy ćpaniu, nie utrzymuje z nimi kontaktu) którzy wyglądają teraz jak zombie. Ale pieniądze które przejadłem mogłem lepiej zainwestować. Najgorsze było odstawienie...
Pierwszy miesiąc trwał jak dożywocie w syberyjskim łagrze. Lęki, bezsenność, rozdrażnienie i ta chęć przypierdolenia w kichawe... 2 miesiąc na czysto, a dalej odczuwam skutki odstawienia. mefedron to fajna zabawka ale z umiarem, jeśli on zaczyna ustalać reguły gry, to trzeba z nim skończyć. Czy kiedyś jeszcze go spróbuję? Nie wiem, narazie muszę pozbyć się tego co zostało po nim w mojej głowie.
Dodano akapity. Dziewięćsetdziewiątka.
nawet śmierć może umrzeć z dziwnymi eonami.
ZielonyAC pisze:Nie zniszczyłem na szczęście zdrowia(to akurat zawsze była moja mocna strona) tak bardzo jak ci znajomi(poznani przy ćpaniu, nie utrzymuje z nimi kontaktu) którzy wyglądają teraz jak zombie.
Także nie sugeruj się wyglądem ani samopoczuciem, tylko zrób badania.
mefedron mi bardzo wiele potrzebnych rzeczy dał - z pełnym przekonaniem stwierdzam, że zawód vendor nie jest ANI TROCHĘ niemoralny, a ludzie twierdzący inaczej mają poprostu betonowe głowy i moralność z poprzedniej epoki.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.