Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak często ćpasz DXM ?

Czas głosowania minął 29 września 2007

Częsciej niż raz dziennie. Właściwie to cały czas żyje na dexowej fazie.
6
6%
Codziennie.
0
4-5 razy w tyg.
3
3%
2-3 razy w tyg.
14
13%
Raz na tydzień.
16
15%
Raz na 2 tyg.
14
13%
Raz w miesiącu.
12
11%
Rzadziej niż raz na miesiąc.
23
21%
Nie ćpam DXM.
21
19%

Liczba głosów: 109

ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
często gęsto :-D
לאכול חומצה!
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maly1989 »
Hmm kiedys 4 razy w tygodniu...zdarzaly sie dluzsze ciagi :) a teraz raz na tydzien..wlasnie dzis przypada ten dzien..zaraz szamam 450 (Ulubiona daweczka :) ) za godzinke sluchaweczki i tripujemy :)
Uwaga! Użytkownik Maly1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
A ja ćpałem dużo za dużo, ale teraz przerwa... tylko nie wiem jak to będzie, bo sesja się skończyła ... a jak była sesja to i tak nie powstrzymało mnie od brania 2 x w tyg ... :/
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Prawie jak raz na tydzień xD

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 235 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
3-4 razu w tygodniu ale dzisiaj tylko syropik+90mg w tabsach bo mi kiedys zostalo,gratulacje Pilleater pewnie juz niedlugo sie skusisz :-D
Nie wiem co mnie do tego pcha i tak mnie kusi ale jest to silniejsze ode mnie i nie mam najmniejszego zamiaru temu czemus przeszkadzac.

http://www.chatzy.com/786018508622
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Bardzo roznie biore dexa . Ostatnio codziennie przez tydzien bralem po 675 ( w zeszlym miesiacu ) plus duzo piwa . 900 mg - ta dawke bralem dopiero 3 razy . W sumie raz na pol roku . 450 mg , kiedys co tydzien , teraz wogole . Ogolnie mozna przyjac ze biore raz w tygoidniu przez dwa lata . Niepolecam codziennego brania - niemialem wogole wizji i bard( zo sie meczylem (czulem , ze to juz za duzo ) . Szanuj dxm . Jesli dopiero zaczales z nim przygode to rob przerwy odpowiednie do plateau : 2 - 2 tyg , 3 - 3 tyg itd . Zostan jak najdluzej przy jednej dawce . Ja uwielbiale m faze po 450 mg dopoki niepoznalem 675 mg . Wasz wybor , jeszcze tyle zycia przed nami...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
A ponoć DXM nie uzaleznia...;]
  • 5299 / 104 / 0
A do tematu... zdecydowanie za często
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 8 / / 0
ArkejD pisze:
A ponoć dxm nie uzaleznia...;]
Kto Ci takich bzdur nagadał...?
Nie uzależnia FIZYCZNIE. Psychicznie szybko i skutecznie. :)
... I tańczę wśród snów
  • 5299 / 104 / 0
Zgadza się. Szybko i skutecznie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.