Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
Właśnie chodzi o te sorty bo większość jest niby stymulująca a niektóre są euforyczne . Ponoć różowe i beżowe dają eufo a wszystkie inne stymulują tylko.
  • 466 / 10 / 0
gramik1g pisze:
Właśnie chodzi o te sorty bo większość jest niby stymulująca a niektóre są euforyczne . Ponoć różowe i beżowe dają eufo a wszystkie inne stymulują tylko.
wiekszej bzdury nie slyszalem, zjedz se 4cmc od genui biale czysta sero... Ziomki z osiedla mysleli ze to mdma :kotz: xD I niby wyjadacze hehe
  • 192 / 2 / 0
Przytoczyłem tylko to co piszą na naszym forum. Będę miał to sam ocenię.
  • 784 / 16 / 0
czy przy lekach ssri wogole ten stymulant nie dziala ? zapodalem sporo i nic nie czuje
  • 192 / 2 / 0
Czyli nie działa skoro nie poczułeś :) Ja tam byle czego biorę 50 mg sniff i już bardzo wyraźnie czuje działanie , np takie 3cmc itp.
  • 784 / 16 / 0
lipa wogole wzielem sporo i nic prawie a hexedron przy ssri mozna zadziala ?
  • 192 / 2 / 0
Lepiej nic nie bierz :)
  • 561 / 39 / 0
Jak sie leczysz to nie cpaj ...
Na forum juz byla masa postow ze jak bierzesz antydepresanty to moze nie zadzialac i chuj
  • 214 / 18 / 0
Przyszły do mnie sample od nowego vendora i jestem po testach, pierwszy raz wciągane 4cmc w dawce 2x 60mg w odstępie 20min nie dały w zasadzie żadnego efektu, oprócz tego, że mam zajebane zatoki, wrażenie jakbym się nałykał wody z chlorowanego basenu, wystrzelonych gał, bólu mózgu i lekkiego kołatania serca. Zero fazy, zero przyjemności..

Wczorajsze 3cmc w podobnej dawce wywołało może mocniejsze efekty, ale nadal na granicy placebo.

amfetamina i metamfetamina mnie nie klepią wogle nic a nic, może mam jakąś spierdoloną śluzówkę, bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię %-D
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Zacznij napierdalać dawki dla ludzi, nie myszy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.