nieobgryzampaznokci pisze:Warty pieniędzy kolejny na siłę z syntezowany b-k?
Bardzo intensywna i krótka euforia (aż nieogar) potem dalej pusta stymulacja (coś jak mpdv alfa-pvp) nadal lekki nieogar do rozkminienia czegoś ale możliwości robienia innych rzeczy bez problemu.
Wkurwia nieustanny lekki wjazd na serducho.
Zobaczę jak ze zjazdem i zejściem substancji na razie się nie wypowiem ani nie jestem zachwycony ani nie jest to totalny niewypał.
Ps.
Widać że może być źle jak się przywali za dużo.
Wincent pisze:Wkurwia nieustanny lekki wjazd na serducho.
Przecież to stymulant jak reszta b-k . Czego się spodziewałeś? Bradykardii? :-|
A i drugie podejscie, wlasnie sobie testuje reszte Hexenu napisze jak mialem szersze spostrzezenia:
- Euforia szybko schodzi powstaje chec przyjebania ale przyjebanie mniej daje niz sie wydaje i jeszcze szybciej schodzi,
- Po zejsciu euforii zostaje pusta stymulacja b. mocna (mozna powiedziec ze jakis czas moze miec czasem podjazd do pustej stym na alfie czy mpdv),
- Sort biały, lepi się, robią się grudy, parę mikrokryształków,
- Obecność w org. bardzo długo moim zdaniem dłużej niż alfa,
- Podnosi temperature ciała moim zdaniem mocniej niz alfa (nie mierzylem temp urzadzeniami niestety), bardzo szybko wlacza mi sie mala potliwosc ale za to pot smierdzi jak scieki z fabryki nawozow azotowych,
- Wydaje mi się że łatwiej z tym przedobrzyć niż z A-PVP (moim zdaniem- moze to efekt tego ze przy testach hexena mniej bylem porobiony i bardziej zwracalem uwage na normalne rzeczy jak serce itp. itd.),
- Nie czulem zeby sort masakrowal nos (co przy dzisiejszych BK ewenement wciagniecie niewyczuwalne prawie) czy wchodzil na trawienie jak 3 cmc.
- Nie wiem jak z sexem (podniecenie seksualne jest na pewno ale czy sie patyczy czy sie chce i jak sie czuje w trakcie sexu nie pytajcie bo tak tego srodka nie testowalem),
Tyle bo musze jeszcze troche sie popizgac i po poludniu ciut polozyc bo na 19 znowu do pracy. Sory za chaotyczna forme wypowiedzi ma to zwiazek z wiecie czym. Jak o czyms nie wspomnialem to sory.
Ps.
Aha i zauwazylem cos ciekawego (moze chodzi o sort). Przy cpaniu dosc malych dawek nawet do 3 dob po zazyciu oczy sa nienaturalne- WTF?
Ps. 1
Jak z neurotoksycznoscia substancji wie ktos cos? Jak w porownaniu do a-pvp?
eliot pisze:Dokładnie furioz, podpinam się, miałem to samo. Moim skromnym zdaniem ten cały HEXEN jest gorszy niż alfa. No i ten okropnie zawalony nas, porażka :-/
Furioz pisze:mi sie wydaje dużo toksyczniejsze niz alfa. Zrobielm w 48h jakies 4g vapo/sniff to zwala po ostatniej kresce trzymala ponad dobe nie szlo zasnac ani nic zjesc, do tego caly czas zajebany nos ogolnie prz 48 godzin [...]
A i co do tych patrzał tj. ich wyglądu możliwe że to efekt 3 cmc który za pierwszym razem dojebałem bo teraz jest ok.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.