Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
ja bym zrobił tak:

PRZEPIS NA MIŁĄ PODRÓŻ

składniki: dobra połówka zioła, ekstrakt z 300-450 mg kody, listek acodinu (150 dxm), 2 avia lub 1

najpierw zjadł dxm 150 mg(więcej nie bo chodzi o to żeby zbić tolerke na kode i wzmocnić jej działanie) potem jakby juz cos tam weszło bo po 150 czuc działanie, zapalił szkło zioła i byłoby juz fajnie potem po pół godziny od wejścia deksa zjeśc avio i potem zapalić jeszcze tak z godzine przed kodą i potem wypic ekstrakt z kody i cieszyć sie podróżą i potem jeszcze bym zapalił tak z godzine po wejsciu z kody.

i tyle
Maisssterrr qrwy
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
Co na podróż?

AVIOMARIN!-matka mi dawała bo miałam chorobe lokomocyjna

:-D %-D
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
eee. ja bym sobie dał spokój. podróż z babcią w chuj godzin, nie dał bym rady po dexie się wysłowić, c dopiero z innymi shitami. Nie mozesz wziaść sobie normalnie browarka i wypic z babcia, a potem lufke wyciagniesz i zajarasz? Chyba najzrodwsze, a tak jak Cie poskreca to będzie miala Cie za ćpuna i se przypału narobisz. Takie moje skromnie zdanie. Zresztajak znam życie to po tamtym miksie co proponujesz wpadł bys do pociagu, gdzie wszystkie miejsca były by zajebane, tłok smród i ogólnie wszytko na bad tripoa - to znaczy ja bym tak pewnei miał %-D
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
ja bym wpierdolił razem z tłuszczem 5tke albo dyche zioła :D na bank by szybko zleciało hehehhee
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.