Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Za wapo nie zdarzylem sie zabrac bo mi sie gram skonczyl:D
Libido mialem wieksze po 100 iph (fakt ze potem swoje trzeba bylo odcierpiec, circa 2h:D)
Modyfikowany Bigos pisze:Niestety ale chuj strzelil tam tom paczke z samplami w której miedzy innymi znajdowało sie to... Właściwie to pewien jebany cweluch ćpun wyćpał wsjo a miał odberac paczke i za fatyge se gramie dla siebie zawinąć...
Tak czy inaczej jakoś mj ten dimetoksyetyl nie wróży nic ciekawego... anyłej lepij czekać na N-Etylpentedron (NEP) to będzie z pewnością zajebisty kecioniak
Ale pierdolisz głupoty... Wyjaśnij mi jakim kurwa cudem 4-CEC miałoby klepać podobnie do mefedron`u ? Nie ma takiej opcji... niedość że w tym siedzi chlor to jeszcze ta grupa etylowa... To samo Dibutylon który działa na poziomie dimetylon`u...
Jak na prawde masz te argonowe MDPV we fribejsie i możesz to wysłać to wez sie odezwij do mnie na gg...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.