Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
IUPAC: 1-fenylo-4-metylo-2-(pirolidyn-1-ylo)pentan-1-on
Czyli bardziej euforyczna(dopaminowy rzeźnik to za słabe określenie, tu jest dopaminowa rzeźnia) oraz lekko mniej noradrenegiczna wersja a-PVP. Zalecana ilość na pierwsze podejście to 10mg do maksymalnie 25mg dla doświadczonych ludzi.
Mam za sobą kilka testów na tym związku i rezulataty jakie otrzymałem były jedyne w swoim rodzaju. Jedyna substancja, która przy waporyzacji tak mną zawładnęła, że straciłem 40h nad żarówą, zapomniałem o jedzeniu, piciu, rodzinie, znajomych, dziewczynie, cyklu dobowym i o tym, że w ogóle muszę wrócić na święta do domu. Liczyła się tylko żarówa i kolejne porcje oraz pisanie nieskończenie długich opowiadań, zagadywanie losowych lasek na portalach społecznościowych, grzebanie po wikipedii, a wszystko okraszone dramenbejsami. Po prostu beztrosko waporyzowałem sobie co godzinkę jakieś 10-20mg, było to BOOM z dopaminy, a dalej oddawałem się tym czynnościom, które zwykle robię na stymulantach z tą różnicą, że w porównaniu do a-PVP nie było wkurwiającej wazokonstrykcji, przestymulowania, paranoi i innych krzywych jazd. 40h zajęło mi ogarnięcie, co ja właściwie wyczyniam, że cała chata śmierdzi alfą, zużyłem 5 zapalniczek, przypaliłem stół i że czas jechać do domu. No i jak gdyby nigdy nic, wyjebałem 200zł na taksówkę do domu, wróciłem i nie zostałem rozpoznany przez rodzinę. :moody:
Podsumowując: wreszcie godny zastępca alfy. Każda droga podania jest dobra, przy czym jest to związek bardziej wybaczający głupotę i po tych czterdziestu-paru godzinach nie odnotowałem tak okrutnego zjazdu jaki powinien być po przerobieniu blisko grama w dwie doby przez osobę bez tolerancji. Ot po prostu po 2x4mg flubromazepamu udałem się na 10h snu i wstałem z apetytem. Alfiarze - zapinajcie pasy.
Poniżej dane dla ludzi ogarniających się w chemii mózgu:
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
czy to nie jest czasem 4-metylo-pvp?
The Bill pisze:IUPAC: 4-methyl-1-phenyl-2-(pyrrolidin-1-yl)pentan-1-one
czy to nie jest czasem 4-metylo-pvp?
A w porównaniu HEX-EN vs a-PiHP to bardziej dopaminowy jest ten drugi związek. Dopaminowy aż do przesady.
Ciekawym jest to, że w trakcie testów próbnego batchu a-PiHP miałem wrażenie, że w mniejszych dawkach podawanych oralnie może działać nawet jako funkcjonalny stymulant. Natomiast po zmianie drogi podania na sniff/PR/vapo... Wtedy dopiero ta substancja pokazuje pazur. Coś ala MDPV ze znacznie krótszym działaniem.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.