Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12472 / 2423 / 0
brown z kodeiną...
  • 381 / 11 / 0
Czyli jednak, nie byłem pewny czy kode można normalnie wymieszać żeby tak wyglądała i się paliła normalnie.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 879 / 190 / 5
A nie lepiej z koFeiną?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 381 / 11 / 0
Myślę, że jednak musi to być wysokiej klasy kupafedron uliczny.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 11 / / 0
Acetylowane tabletki morfiny dają finalnie coś diametralnie innego niż brown z Pragi czy skąd tam się teraz kupuje... Bawiąc się w chemika amatora otrzymujemy przeważnie produkt zawierający morfinę, 3-mam, 6-mam, diacetylomorfinę (optymistycznie zakładając tutaj powstanie 50% dwuacetylopochodnej) oraz trochę śmieci organicznych. Towar ewidentnie nadaje się do iv i im lepiej wykonaliśmy acetylacje to... przy podaniu iv nie odczujemy prawie żadnego wejścia!
Natomiast przy braunie, kupując ćwiarę dostajemy około 200-250mg proszku o stężeniu morfiny od 7% do 15% Czasami zdarzy się, że wyjdzie towar 30% lub z dodatkiem fenta i wtedy słyszymy o fali zgonów. 10% z 250mg to jest 25mg dwuacetylomorfiny, to spora ilość, która może zabić osobę bez tolerki. Reszta proszków w proszku to dodatki i wypełniacze, jest dodawane coś co powoduje, że towar ma wjazd. Nie wiem co dokładnie, jakieś sugestie?
  • 879 / 190 / 5
Liberte pisze:
Reszta proszków w proszku to dodatki i wypełniacze, jest dodawane coś co powoduje, że towar ma wjazd. Nie wiem co dokładnie, jakieś sugestie?
Kofeina. Nieodparowane resztki bezetu, resztki nieprzereagowanej majki. Jakieś losowe opioidy/rc/stymulanty. W zasadzie miałbyś "wjazd" nawet bez heroiny w środku.

Tutaj masz artykuł na ten temat: http://www.wired.com/2011/01/st_whatsinside_heroin/

DXM się tam nie spodziewałam, ale jakoś szczególnie zdziwiona też nie jestem.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.