Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 58 / 0
Jeśli nie chcesz w dupę, to w sumie obojętnie. Nie ma większej różnicy między tymi sposobami podania, tylko przy podjęzykowym, wejście benzo jest odrobinę szybsze.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 8 / / 0
Ehhh. Szkoda, że tak słaba dostępność, bo wrzucone 8 mg jednego wieczoru ciągnęło się jeszcze za mną przez ok. 3 dni. A "dorzucanie" eti każdego kolejnego wieczoru (1-2 mg, mała tolerka) było o wiele lepsze niż solo. ;_;
  • 4 / / 0
Faktycznie flubromazepam genialnie laczy sie z eti dajac poczucie niekończącej lekkiej fazki :)
  • 32 / 2 / 0
Moim zdaniem flubromazepam również siędobrze komponuje z eti tak 1tab 4mg flubro do 2tab 2mg eti.
  • 179 / 9 / 0
Dobre benzo. Gdyby było szerzej dostępne (najlepiej w prochu) i po niższych cenach to byłoby świetnie. Tabletki są horrendalnie drogie, a o dawkach po 4 mg w tabletce lepiej nie wspominać.
  • 330 / 19 / 0
Nie kumam tego benzo, w sobote rano na sprobowanie 2mg i pozniej w ciagu weekendu etizolam gdy czulem jakies symptomy odstawki clonazolamu (ostatnie 0.5mg w czwartek rano, od tamtej pory zero) i wlasciwie weekend przebiegl gladko i spokojnie. Bardzo spokojnie ;) wczoraj rano 4mg z mysla nie brania innych benzo w ciagu dnia i tak mnie te 4mg zamulilo ze aby nie zasnac w pracy kupilem sobie w drodze 4 redbulle i jeszcze mocna kawe w pracy wypilem %-D teraz ponad 24h od wczorajszych 4mg
nosi mnie, nie moge usiedziec w miejscu, wtf? zupelnie jak nie benzo a jak nienachalny, ale dobry stymulant z opoznionym zaplonem, jak to benzo ma tak dlugi T1/2 to ciekawe co bedzie jutro ;)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 75 / 2 / 0
Właśnie będę zamawiał flubromazepam na wyjście z benzo. Kombinowałem Diazepam, lecz nic z tego nie wychodzi. Na ostatnim ciągu etizolamu i flubromazepamu, dzięki stopniowemu zmniejszaniu dawki tego fubro zszedłem całkiem z benzo. Teraz walę klonazolam i flubromazolam. Mam nadzieję, żę half-life tego flubromazepamu (100–220 hours (160h=6.67d)) znowu uratuję mi dupę.
  • 1329 / 58 / 0
novaQ wypiłeś 4 redbulle i mocną kawę... ta stymulacja to na bank po flubromazepamie :rolleyes: Nie wiem jak z Twoją tolerancją na benzo, ale dosyć dziwne, że na odstawieniu klonazolamu, w ogóle czujesz działanie takich ilości jak 4mg flubro. U mnie taka dawka poszła na pierwsze spotkanie z benzodiazepinami i działała przyjemnie, ale jednak w tle. Później przez jakiś czas brałem 8mg raz na dwa dni, i dopiero taka dawka była satysfakcjonująca. Znałem kilka osób używających tego benzo i większość też nie czuła zbyt wyraźnych efektów po 4mg. A co do długiego działania, to po czasie zaczęło mnie to trochę męczyć. Zwykle w pierwszy dzień po podaniu był świetny nastrój i ogólnie peak efektów, ale druga i trzecia doba to była głównie sedacja + pojawiały się problemy z utrzymaniem skupienia.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 574 / 10 / 0
jest sens bawienia sie w flubro czy etizolam jak sie ma dostep do kazdego benzo z apteki?
  • 1329 / 58 / 0
Benzo rc słabo wypadają cenowo, chyba, że kupujesz w prochu. Ale ostatnio eti i flubromazepam są dostępne głównie w tabletkach, po śmiesznie wysokich cenach. Pomijając kwestię pieniędzy, nie powiedziałbym, żeby działanie tych benzo rc, było w jakikolwiek sposób gorsze, od tych aptecznych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.