Procent pisze:Przestraszyłeś się, że będziesz pierwszą osobą z nabytym autyzmem ?kuchwale pisze:Popatrzenie na swoje odbicie w lustrze gdy byłem na dexie.
Nigdy więcej ani tego, ani tego gówna.
email: 853156@protonmail.com
która nagina je na absurdalne sposoby
każąc im grać rolę w zadziwiająco zwodniczej grze.
– Jacques Vallee, Messengers of Deception -
- ciągi na psychodelikach w mixach ze stymulantami, totalne poddanie się paranoi, tryb gry rpg czyli cały hajs przy sobie, ćpanie przy sobie, broń do ręki i tryb survival,
- posypanie sobie na dołku 300 mg MXE, zjedzenie 3 kartonów i grama maczany,
- wypicie dwóch win i wycieczka do dopalaczy po Diablo XXL przed randką z dziewczyną,
- całonocne maratony masturbacji na stymulantach,
Długo by wymieniać. Kurde człowiek jednak uczy się na błedach, ech gdybym tylko mógł jeszcze raz rozegrać życie....
Wybór z zanadto dużą ilością alfy w organizmie na ciągu paru dobowym, nocą za każdym razem kończyło sie bieganiem od drzewa do drzewa, chowaniem wora przed nimi, nawet pare razy w panice połknąłem caly worek z alfą żeby nie znaleźli na szczęście nie były to pełne worki nigdy.
no i jedno z bardziej tramumatycznych przeżyć zciśnieniowany na mieście na mega zjebie pomysł przyjebania w kiblu mcdonalda w szczytowych godzinach, jak juz udalo sie wejsc do kabiny to szczur i pare buchów z zarowy, reszty mozna sie domyslec
paczka z klefem 3g umieszczona w paczkomacie na koncu miasta. Trzeba bylo zdazyc przed impreza ja odebrac zeby miec co przywalic. Autobusy juz nie smigały to 20 zł na taxe w jedna strone zeby ogarnac.
Potem z tymi trzeba gramami sie bujalem na imprezie, przywalilem moze z tego z 0.8 grama i juz taki nieogar byl ze gdzies nad ranem zgubilem woreczek strunowy z reszta materialu ( nie wiem czy komus w kiblu prezentu nie zostawilem )
Potem moralniak wiadomo...
Ciekawe czy tylko ja taki talent ze gubie materiał.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Najgorszych pomyslow mialam bardzo duzo.
*Np. zaraz po wyjsciu ze szpitala po przedawkowaniu 3-MeO-PCP, tylko jak wrocilam do domu przyladowalam sobie soczysta dawke i znow zabrala mnie karetka.
*Nacpanie sie dowcipnie fentem przed przesluchaniem na policji.
*Zrobienie sobie pikniku po srodku parku, gdzie spaceruja ludzie - 3meo + 4homipt domiesniowo - karetka.
*Pojscie do pracy na zjebie z ciagu MXE i zapalenie do tego mj.
*Naga sesja zdjeciowa po 5API noca w lesie, kiedy zerwala sie burza stulecia i ledwo uszlismy z zyciem przed padajacymi drzewami i galeziami.
*Walenie MXE + 3,4dmmc i plywanie po tym w rzece.
bylo tego jeszcze troche, ale nie chce mi sie wszystkiego przypominac...
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.