Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wlasciwie wszystkie fenki jakie bralam pobudzaly mnie seksualnie. Problem mialam jedynie z 3C-P, bylo juz ciemno, a ja bylam zatopiona w matematycznych wizualizacjach i zupelnie nie moglam sie skupic na dotyku.
Mimo wszystko w tej materii wygrywaja u mnie tryptaminy i lizergamidy, mniej fizycznego pobudzenia, wiecej magii mentalnego polaczenia. :)
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
no jeszcze polecam stara dobra metocynke, 4 ho meth, zreszta KAŻDY brany przeze mnie psychodelik dzialal seksualistycznie heh tylko zbyt duzo osob w pomieszczeniu moze zepsuc urok, polecam brac z ukochanym/ukochana lub materialem na nia/niego. chyba ze ktos lubi wielokąty, dla mnie kwas wtedy stracil urok majac swojego faceta ryczalam za poprzednim bo mi kumpel przypomnial a kolezanka zaproponowala wielokat wlasnie.. i blagalam o koniec fazy...
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Polecam cieplutko
Warto też nadmienić ze 2cb było sprzedawane w 70s bodajże w Niemczech jako afrodyzjak aka. Nawet Niemki pójdzie po tym robić lol
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.