Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRMoo »
Ja tam lubie sobie po DXM zapalić papieroska. zawsze mam ciekawe rozkminki jak patrzę na fajeczke :) chociaż najpierw trzeba zdać trudny egzamin - mianowicie dojść do fajki, wziąć ją, pójść na balkon (czy gdzie tam kto pali) i odpalić fajeczkę :D mi to zawsze niezłą trudność sprawia, ale potem za to jaki jestem zadowolony, że zapaliłem fajkę :)

a na zjeździe jest jeszcze lepiej - palę fajkę i przez kilka minut czuje sie po prostu ZAJEBIŚCIE :)
Uwaga! Użytkownik BRMoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aiyyo »
ja już nie palę fajek prawie 2 miesiące ale jak paliłem to zawsze po zarzuceniu deksia mogłem palić jedną za drugą i dosłownie ich w ogóle nie czułem ;]
G-G-G-G UNIT!!!!
  • 147 / 5 / 0
mnie szybciej łapie faza jak zapale papieroska, tyle że nie czuje za bardzo potrzeby palenia,no i fajki maja ochydny smak po dxm <_<
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 273 / 1 / 0
choc szlugow z reguly nie pale, no chyba ze po alko, to na deksie lubie, spalam fajranta na 5-10 buhow i o drapaniu w gardlo, pluca, czy kaszlu mowy nie ma ;]]]
  • 14 / / 0
po dxm papierosy w sumie normalnie mi smakowały,nie jestem nałogowym palaczem ale na dexie nie poczułem działania nikotyny ;( około 15 minut potem spróbowałem nawet tabaki Gawith Apricot...Po 2 ściechach jak kichłem to myślałem że żyła na karku mi wybuchnie %-D Nie polecam tabaki ani papierosów do dexa,lepiej pozostawić na zejście :-D
  • 333 / 11 / 0
Mnie DXM zniecheca do palenia. A jak zapale, kiedy DXM jeszcze troche dziala, to mnie rozwala totalnie. W glowie mi sie kreci niesamowicie i nastroj sie pogarsza.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 21 / / 0
Papieros za papierosem... Nie kontroluję tego. Mnie też się wydaje że są "pyszne", przynoszą ulgę...
Uwaga! Użytkownik Emilia_Maria_Gie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
podczas tripu to ni chuja nie zapale, na drugi dzien nie odczuwam specjalnie potrzeby, ale jak juz zapale to mam dziwny smak w gebie ...
EXP:
THC, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic  - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Iroń nie lubi fajek na deksie :P
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Po dxm zupelnie nie chce sie palic, palenie wrecz odrzuca. Identyczne obserwacje ma kumpel.
Ogien, kurwa, ogien!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.