Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 68 / 2 / 0
Jeżeli ktoś posiada kapitał pieniężny to bez problemu może dostać MPH w sieci. To wyjdzie szybciej i taniej niz tułanie się po lekarzach.

MPH dla mnie działa jak feta i mam po nim zejscie. Nie doświadczyłem tego po bupropionie który jest subst. z tej samej grupy czyli NDRI.

Ktoś wie czemu tak jest?
Uwaga! Użytkownik UwalniamEmocje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 6 / 0
ostatnio mam jakies uboki w formie powiekszonych zrenic, co to jest do jasnej anielki?!
  • 1472 / 196 / 0
UwalniamEmocje pisze:
Jeżeli ktoś posiada kapitał pieniężny to bez problemu może dostać MPH w sieci. To wyjdzie szybciej i taniej niz tułanie się po lekarzach.

MPH dla mnie działa jak feta i mam po nim zejscie. Nie doświadczyłem tego po bupropionie który jest subst. z tej samej grupy czyli NDRI.

Ktoś wie czemu tak jest?
Jakie dawki bierzesz i w jakiej formie?
Ja kompletnie inaczej odczuwam działanie MPH oraz fety, tzn. mają wspólny mianownik - stymulację, ale feta dużo mocniej wywala i bardziej "pusto".
Z kolei MPH w wyższych dawkach powoduje bardziej nieogar niż ogarnięcie, co przy fecie się nie zdarza (można zwiększać dawki dość spokojnie).

Czym objawia się zejście? Ile czasu korzystasz z MPH jeśli już korzystasz? Ile śpisz? Suplementujesz coś do tego?

Co do tego MPH w sieci to wcale nie jest takie łatwe, 90% to oszuści.
yass pisze:
ostatnio mam jakies uboki w formie powiekszonych zrenic, co to jest do jasnej anielki?!
Noradrenalina, albo po prostu jakaś koleżanka cię podnieciła %-D
W czym problem? Rozszerzone źrenice to żaden ubok, krzywdy ci nie zrobią ;)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 68 / 2 / 0
Tyler Durden pisze:
UwalniamEmocje pisze:

Ktoś wie czemu tak jest?
Jakie dawki bierzesz i w jakiej formie?
Ja kompletnie inaczej odczuwam działanie MPH oraz fety, tzn. mają wspólny mianownik - stymulację, ale feta dużo mocniej wywala i bardziej "pusto".
Z kolei MPH w wyższych dawkach powoduje bardziej nieogar niż ogarnięcie, co przy fecie się nie zdarza (można zwiększać dawki dość spokojnie).

Czym objawia się zejście? Ile czasu korzystasz z MPH jeśli już korzystasz? Ile śpisz? Suplementujesz coś do tego?

yass pisze:
Noradrenalina, albo po prostu jakaś koleżanka cię podnieciła %-D
W czym problem? Rozszerzone źrenice to żaden ubok, krzywdy ci nie zrobią ;)
Tyler dziękuje, że zwróciłem uwage na moje pytanie.

MPH aktualnie nie przyjmuje ale robiłem to dosyć regularnie od sierpnia do października dawki do 30 mg medikinetu.

Moje zejście pojawia się już wieczorem jeżeli przyjmę dawkę o 5 rano, ewentualnie w nocu na drugi dzień. objawy to rozdrażnienie, bezsenność, depresja, opadniecie z sił. brak psychoz jak przy amph. To jest jedyna różnica. Z moim snem bywa róznie bo mam ogromnie rozregulowany rytm. potrafię nie spac po 3 doby czasami nawet.

Jeżeli chodzi o suplementacje w trakcie stosowania MPH to biorę animalpaka, lecytyne , recetamy( głownie noopept), 1g cynku, żeń szeń, kurkumina i wiele innych dodatków. Jestem fanem suplementów hehe :)

Korzystając z okazji zapytam Cie bo myślę, że będziesz wiedział. Czy występuje coś takiego jak zespół noradrenalinowy np. przy połączeniu MPH i trampka(też działa na noradrenaline troszke, przynajmniej mnie mocno speeduje i to nie jest serotoninowy speed )

Masz racje w internecie są oszuści ale jeżeli ktoś oferuje paczkę ze sprawdzeniem zawartości i pobranie tzn, że jest uczciwy.

Jeszcze byłbym szczęśliwy gdybys napisał czemu bupropion a mph tak bardzo róznią sie w działaniu będac subst. z tej samej grupy?

Przepraszam za chaotycznośc posta ale pisałem na biegu :)
Uwaga! Użytkownik UwalniamEmocje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Z metylofenidatem lepsza niż medikinet jest concerta, chociaz to retard, efekty pobudzenia można poczuć szybko od najmniejszej dawki czyli chyba 32mg, zazywalismy z kolezka jak nie było prąda i nawet pacalo tylko shizy się mogą za łączyć czasem
Uwaga! Użytkownik smalichemik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Siema dzisaj bylem u psychiatry chcialem dostac co dostalem ale polowicznie bo, ale zagadalem sie troche, gadalismy na temat czegos na noradrenaline bo wenla przez pewien czas dosyc fajnie mnie wywalala (efekt ten powoduje raczej noradrenalina jak mniemam..). W koncu cos tam pogadal, pogadal Strattera, ktora planowalem dostac bo przed wyjsciem do psycha natralilem na ciekawe informacje apropo's niej w koncu nie doszla do skutku bo powiedzial ze jak chce dostac na znizke potrzebuje zaswiadczenia od psychiatry ktorymi mi stwierdzil adhd. Obecnie potrzebowalem czegos co mnie troche pobudzi po prostu w pracy bez zbednych lekow.. Ale jak mowie troche sie zagadalem zasugerowalem jego opinia i dostalem w koncu Wellbutrin na szczescie tylko 10tabsow ktore mam dzielic zeby sprawdzic jak dziala. Moje pytanie jest takie: jakie sa roznice pomiedzy metylofenidatem, ktory zreszta bralem z marnymi skutkami a bupropionem ktore zreszta maja nieco podobny profil dzialania..
  • 144 / 1 / 0
Tyler Durden pisze:

Albo i 98 procent
Ja sobie dałem już dawno spokój, kiedyś koleś z ogłoszeń oszukał mnie...uwaga...NA KOSZTY WYSYŁKI, które kazał sobie z góry opłacić, jak wymagałem wysłania za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości.
Ręce mi już opadły wtedy kompletnie...

Jakim szmaciarzem trzeba być, by dawać ogłoszenie,pisać maile,podawać swój numer konta, ryzykować itd. po to, by oszukać kogoś na 18 ZŁOTYCH??? :-p
  • 204 / 6 / 0
wlasnie robia, bo sie schizuje zeby ludziom w oczy patrzec
  • 68 / 2 / 0
smalichemik pisze:
Z metylofenidatem lepsza niż medikinet jest concerta, chociaz to retard, efekty pobudzenia można poczuć szybko od najmniejszej dawki czyli chyba 32mg, zazywalismy z kolezka jak nie było prąda i nawet pacalo tylko shizy się mogą za łączyć czasem
Concerta jest gorsza bo to CR i jak "źle wejdzie" to masz cały dzień z serduchem przejebany, wiem co mówie, Tyler mi to tez odradzał kiedyś.
  • 204 / 6 / 0
Tyler Durden odpisz prosze na e-mail. Co do roznic miedzy MPH a bupropionem na pierwszy rzut oka, nie zaglebiajac sie zbytnio roznica polega na tym ze MPH nalezy do rodzin etylofenidatow, a bupropion to aminoketonow, ot tyle. Ale zaraz aminoketony to pochodne katynonu zawierajace w swej strukturze fenyloetyloamine, a etylofenidaty tez zawieraja fenyloetyloamine, wiec roznica lezy pewnie gdzies glebiej. Roznica na pewno jest jakas i to odczuwalna, wiem bo jadlem to i to. I mysle ze dajmy na to porownujac te 2 NDRI w sposobie odczuwania ich 2-och miedzy soba wskaznikiem nie jest kwestia osobnicza tak jak w przypadku SSRI, tylko na to co dziala na DAT i NA kazdy bedzie tak samo reagowal.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.