Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Masz popalone styki, reakcja organizmu na przećpanie - nie radzi sobie. Przerwy, przerwy, przerwy, a we nocy się śpi. Sam(a) widzisz, że dalsze ćpanie prowadzi donikąd a Ci powiem jeszcze, że jak dalej będzieta tak urzedasić to się to może skończyć na psychotropoach i antydepresantach albo kurde-balans i pokojem bezklamkowym, a tego chyba nie chcemy
Wciągałem, bo mnie wciągał lot, a pilotem sam Diabeł.
Próba ucieczki od klęski, lecz skutek żaden.
Powiedz jak uciekać przed tym co mi szczęście daje?
bałaganiara pisze:czaisz ale nie chodzi tu o to ze jestem w ciagach nawet po jednorazowym zazyciu od dawna tak sie dzieje na poczatku gadam gadam ale po uplywie czasu milkne :nuts: da sie cos z tym zrobic? ; /
_________________________//
Ale kiedy już z kimś gadam nie mam problemu z wysłowieniem się. Powód jest prosty: czytam dużo książek. Myślę, że to najlepszy lek na problemy z komunikacją ;-)
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.