Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
-Danny Brown
Teabadger pisze:Jak ja to dobrze znam. Ile to było razy w mojej ocierającej się o 100 tripów na kaszlodynie karierzeMonsieurSerotonina pisze:"Ok przesadziłem, tym razem zejdę." I poszedł bełt, po którym natychmiast wszystko się odmieniło na lepsze.Bełty się skończyły wraz z zarzucaniem przed DXM apapu noc lub aviomarinu. Także polecam każdemu kto ma taki problem, bo nawet wejście staje się o wiele przyjemniejsze, bo nie ma bolącego brzucha i/lub wymiotów, czujesz się też spokojniej. Można nawet jeść bez problemu.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku./pletz
MonsieurSerotonina pisze:A ile konkretnie tego zapodajesz i w jakim odstępie czasu przed przyjęciem deksa?
VitaMan pisze:@MonsieurSerotonina: Mógłbyś opisać dokładnie w jaki sposób zażyłeś te 25 tabletek? w jakich odstępach czasowych itp. Całe to forum bezcześci tą substancje wrzucając za dużo na raz, ogólnie za dużo albo nawet nie potrafi tego połknąć. A wystarczy na zaaplikowanie przeznaczyć 1-1,5h i wtedy możemy się cieszyć pełnią tylko pozytywnych efektów.
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
450 weszło na lajcie, popiłem wodą mineralną z lodem i cytryną w słusznej ilości
troche mnie mdliło po zjedzeniu, ale przed szamaniem tabsow zjadłem najpierw gyros mały drobiowy z surówką i kapustą a potem pierś z kurczaka ziemniaki i buraczki. jest git ogólnie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.