Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: pomarańczowe
Kształt: okragłe
Gdzie: łódzkie
Kiedy: wczoraj
Działanie: pila wchodzi dość szybko, po ok 20-30 minutach, tylko że wejście jest dość dziwne. Nie ma fali ciepła ani wzbierającej euforii, tylko lekki niepokój i uczucie ciężkości nóg i rąk aż się nie chce wstawać. Po 45 min czuć wyraźne pobudzenie, wzbiera ochota na rozmowę, człowiek zaczyna czuć tą wszechogarniającą euforię, nogi same porywają do tańca, banan na mordzie czyli tak jak być powinno. Brak kłopotów z zaśnięciem tylko budziłam się co jakiś czas z bliżej nieznanych powdów, taki mały impuls wyrywal ze snu, nigdy wcześniej tak mi się zdarzyło. Przy czym i w czasie snu jak i na imprezie bardzo się pociłam(bardziej niż normalnie). Pila trzymała mnie dość długo ok 5h ( zjadłam 1,5 ). Oczywiście zero alkoholu i innych mixów (oprócz nikotyny oczywiście).
Ocena: 7/10 za ten dziwny wjazd
Uwagi szczególne: brak :-)
Alexander Shulgin, PiHKAL
Kolor: brązowa w różnokolorowe plamki(zielone,czarne,czerwone)
Kształt: okragłe
Gdzie: zabrze
Działanie: wchodzi dosyc szybko 40min juz mozna poczuc pierwsze efekty. Mrowienie po calym ciele, szczegolnie w dloniach i wzdluz kregoslupa. Ostre wyginanie ciała, tzw falowanie, chec do zabawy, niesamowicie slucha sie muzyki podczas tego stanu, szczękościsk, miękkie nogi, troszke obraz sie pierdoli ale euforia przebija te wszystkie negatywne efekty. niesamowita empatia, chec wylania z siebie wszystkich negatywnych emocji, ogolnie zajebiscie bylo :D
Ocena: 9/10
Uwagi szczególne: konkretna pizda tylko krotko trzyma, ok 3h
[ external image ]
a jadł ktoś białe Mitsu? biore z Tychów poodobno dziwna kapa jest ponich
a co do tych co ostatnio jadłem to wszystko było z Zabrza
i tobyly białe gołąbki i brązowe Pumy, mega zajebiste koła zero fety po 2 było pięknie czyste mdma obraz dziwny i piękno świata :)
Kolor: biały
Kształt: okrągłe
Logo: D&G
Gdzie kupione: Zambrów
Kiedy kupione: W tym tygodniu
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Niesamowita euforia, chęć do zabawy, początkowo chęć do rozmowy. Jak się wkręcała to miałem ręce i nogi z waty. Niesamowicie wchodziła muzyka. Przeokrutnie gięło szczene.
Ocena działania: 8.5/10
Dodatkowe komentarze: Za dużo ich zajebałem. Miałem zakończenie matur, to chciałem jakoś uczcić to, że wczoraj miałem ostatnią maturę, i to, że skończył mi się detox. Wszamałem ich 5, a do tego wypiłem 13 piw. No i dziś jestem taki skatowany.. ehh.. nigdy więcej... :-/ ale i tak fajnie było :-D
Kolor: biały
Kształt: mały, okrągły, dobrze zbita bez podzialki
Logo: Armani
Gdzie kupione: UK/Peterborough
Kiedy kupione: Maj 2007
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: lyknołem jedna i po 40 min juz bylo ja czuc, fala ciepla i euforia, po godzinie zaaplikowalem kolejna i mnie pozamiatalo, w sumie trzymalo 6h i bylo miodzio
Ocena działania: przy 1 daje 8/10, przy 2 - 9,5/10
Dodatkowe komentarze: dobre kulka, porownywalne z bialymi bykami ktore opisywalem jakis czas temu, warto zaopatrzyc sie w wieksza ilosc
real fotka ponizej
[ external image ]
problemow ze snem brak
Kolor: jasno zielony
Kształt: normalny, dosyc kruchy?
Gdzie: dolny slask
Kiedy: week ago
Opis: W pierw zazuciłem dwa , godzina nic , następne dwa godzina nic następnie do spania
Ocena:1/10 WAŁEK!!!
Kolor: Biały
Gdzie: Amsterdam/NL
Opis: Moj pierwszy dzien w Holandi, kumpel zgarną mnie z lotniska i zaprosił na gibona do caffeterii. Tam podarował mi jedno koło. Od razu go lutłem i po około 30 min byłem juz w chuj wyjebany. 3 godziny wysokich lotów.
Wypasik MDMA high.
Ocena:10/10
Kolor: Biały
Gdzie: Zabrze
Cena: 6zl szt. przy 15szt(zdzierstwo)
Opis: wrzucam z kumplem po 2 ixy gryziemy i zapijamy herbatką czekając na efekty. Na początku dało się odczuc subtelne uczucie ladowania sie tablet(dreszcze) lecz bez zadnych rewelacji typu szczękościsk, wyginanie twarzy, euforia itp. Po 2 h zaczalem sie OSTRO wkurwiać bo zupełnie NIC mi nie było, az nagle poczulem sie dość dziwnie, lekkie odrealnienie, jakies dziwne paranoje zaczely mi sie w glowie tworzyć i maksymalnie wyjebało mi oczy ktore poszerzone utrzymywaly sie az do rana. Szczegolnie nie polecam tych pil, zero euforii, zero radosci, usmiechu, tylko odrealnienie i ta dziwność z paranoją ktora powstaje w glowie.. shit
Ilość: 2 doustnie
Ocena: 2/10
[ external image ]
Kolor: Zolty
Logo: Michael Jordan (Slum dunk)
Kiedy: niedziela
Gdzie: Amsterdam/Nl
Opis: Mocna jazda jak po rąbie różowym tylko o wiele dłuzsza .Kolo idealne na imprezke.
Ocena: 9/10
Kolor: Jasno zielona
Kształt: okrągły
Logo: Puma
Gdzie kupione: Holandia-Haga
Kiedy kupione: miesiąc temu
Sposób przyjęcia: doustnie 1 plus pół do noska
Opis działania: MASAKRA! najlepsze koło jakie jadłam, po podaniu do noska zmiotło mnie tak ,że aż się na framudze osunełam na podłoge :P , po chwili totalna ekstaza, aż się musiałam czegoś złapać, oczy
czarne ,przecudne dreszcze... tego się nie da opisać. A sen po nich? Mmmmm... cudnie.
Ocena działania: 10 !!!!!
Dodatkowe komentarze:
Ja chce jeszcze raz! ;]
okragle /nie nakrapiane
4 mm wysokosc
7 mm szerokosc
kupione w krk,podane doustnie bla bla bla ,poniżej mój raport z pillreports
[ external image ]
No i niestety zawiodlem sie !!!!
1 pigula zjedzona o 16:50 -polknieta w calosci (2 godziny po obiedzie),godz 18 zero efektow ,wtedy zarzucilem druga ktora,rozgryzlem.Po ok 30 minutach zaczyna sie robic banka w glowie ,troszke dziwne widzenie,euforii brak :( ,muzyki sie fajnie slucha ale to niestety nie jest ten efekt jak po dobrym dropsie,chodzenie to minimalne unoszenie nog nad ziemia-nie ma mowy o "plywaniu".Energia nie rozpiera -tzn chcialoby sie jazdowac ale to jazdowanie to byloby raczej takie miotanie sie po parkiecie bo jest ciezko na lbie i ciezko sie szybko ruszac :) (jak dla mnie) Mozna sobie spokojnie lezec i sluchac nutki i ruszac konczynami :) ,nadaje sie na domowke.Faza przy 2 szt trzymala mnie ok 1 godziny ,1 godziny 15 minut.Zrenice rozszerzone dosc.Przy 4 sztuce wyraznie wyczuwalne klapanie szczeka.Ogolnie nie sa to zle tabsy-zdaje sobie sprawe ze na dyskotece moze inaczej by poklepaly przez ostry bass,laserki,stroboskopy.Ten kto wie czego ma sie spodziewac po dobrym tabsie bedzie srednio zadowolony.Sen jest bezproblemowy -po 4 szt jak zeszly nawet nie wiem kiedy zasnalem ,tylko sie polozylem i od razu lulu.Na drugi dzien dobre samopoczucie,ale fukncje seksualne troszke slabo (nie wiem czego to wina).W sumie to mozna zrec i jesli masz dostep do tego a niema nic innego to bierz i je jedz bo naprawde nie sa zle.Pewnie ktos dopisze ze wszystkie objawy sa super i kolko jest zajebiste i ma w chuuu MDMA no ale ja w to watpie.
PS:Nie mieszane z zadnym alko!! Popite actimelem,potem mountain dew i napojem winogronowym.Zadnych dodatkowych specyfikow nie stosowalem.
=======> SHORT IN ENGLISH - it may be some errors -known
First whole xtc eaten - 16:50 (2 hours after dinner).It was no effects about 18 ,then i dropped second pill-i have cracked it.It begins after +/- 30 minutes.Effects:strange vision,lack of euphoria,it listens to great music but unfortunately, there is not this effect as gently tablet,lack of energy,
rather it is suitable on performance in house.Not scratched with alcohol.
RECAPITULATION
-peak at 2 tablets lasts 1 hour and 15 minutes.
-at 4 tablets (I have eaten so many) -flying of jaw
-at once i was sleeped
-it does not include amphetamine
-it's not pill on disco
-it does not include MDMA ,i think it's MDEA or some other shit
ENJOY
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/c/c7e6b950-bf15-49d7-b514-f2ca53960e6d/FB_IMG_1691913228964.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250607%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250607T202602Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=3c7620cddd7b4f164f705077be43ec3ca44e44924890cd9b180ff25eb3d1bb66)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mystery-fungus-bp-corinne-hazel-1100x734.jpg)
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU
Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.