WildMonkey pisze:14 lat waliłeś piko ? 8-( 8-( 8-( To niezły zawodnik z Ciebie.Szacun, dalej walisz?
Ale na szczescie nigdy nie cpalem codziennie, maksymalnie ciag 2-dniowy.
Ostatnimi czasy i tak sie ogarnalem, nie walilem od 2 tygodni, a od 3 miesiecy ani razu nie cpalem czesciej niz raz na tydzien.
Ciekawe czy caly czas mozna cpac "najciezszy narkotyk na na swiecie" na sportowo
eliot pisze:Dokładnie,granice są bardzo ważne,szczególnie przy twardych narkotykach.Ja mam taką granice że meth biorę nie częściej niż co dwa tygodnie.Pomimo tego zaczynam się zastanawiać czy i to nie jest za często,bo z metą jest tak że jak zacznę brać od piątku to często kończę koło wtorku a to trochę za długo.
eliot pisze:niewtracam sie bo chuj mnie to obchodzi,nie moja sprawa,nie moje zycie,ale cpanie methy raz na tydzien to duzo za duzo i na pewno sportowym cpaniem bym tego nienazwal.Na sportowo to tak wedlug mnie jest raz na miesiac no w porywach raz na 3 tygodnie max.
jak meta jest w domu to ja mam tak ze wale dopoki sie nie skonczy, a prawda jest taka ze naprawde ciezko trzymac ta granice i czesto konczy sie na ciagach i waleniu "duzo za duzo, czesto za czesto " :listen:
"nie za duzo haju bo sie znajdziesz w raju" :D
btw.; nie mam zamiaru tego robic bo nie potrzebuje, ale slyszalem od znajomych ze jak sie zje malego szczurka ok. 50 mg, i za jakies 2 - 3 h wypije kawe, to robi tak jakbys zjadl tego szczura wiekszego tzn wzmacnia dzialanie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.