Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest najelepiej nadaje się na podkład?/Czego najczęściej używasz jako podkład?
marshmallow (prawoślaz lekarski)
26
18%
damiana
9
6%
mullein (dziewanna drobnokwiatowa)
4
3%
coltsfoot (podbiał pospolity)
14
10%
szałwia lekarska
10
7%
mięta pieprzowa
9
6%
tytoń
17
12%
konopie
12
8%
fake hash
9
6%
inne roślinki
5
4%
nie robię maczanek, wapuje proch
27
19%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
koledzy bardzo proszę o pomoc w wyborze podkładu, prawoślazu nigdzie nie ma, no chyba że w internecie ale szkoda mi na przesyłkę :P

podkład z liści maliny i damiana w stosunku 1;1 będzie najlepszy?
czy może lepiej samą malinę albo samego damiana.

dodam że jestem zielony i nigdy nie paliłem ani maliny ani damiana
  • 400 / 5 / 0
Może ktoś wrzucic zdjecie prawoślazu takiego z apteki?
kazik333@tutanota.com
  • 997 / 130 / 0
Na podkład ogólnie lepsze liście czy kwiaty? Np kwiaty Czarnej Malwy albo Ślazu będą ok?

Jeśli nie kwiaty to jakie liście najlepsze? Malina plus odrobina Mięty?

Btw, na zielu Piołunu ktoś próbował? %-D
  • 658 / 53 / 0
Malina i mięta są w miare ok, nie gryzą, chociaż smak nienajlepszy, ale w końcu to tylko pare buchów :p
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 3959 / 148 / 0
polecam melise. spoko jest tez rumianek.
niedojebanie genetyczne
  • 70 / 1 / 0
Witam, Czy ktoś wie gdzie mogę kupić taki podkład jaki jest na fakeweed ? I może ktoś przy okazji wie co się w tym kryje ? Bardzo mi się spodobała ta maczanka. Podejrzewam, że kryje się tam BB-22 bo faza szczytowa jest po 20-30 minutach
  • 1168 / 53 / 0
Pewnie chodzi Ci o kwiaty konopi włóknistej. Poszukaj w dziale "sprzedawcy".
BB-22 u mnie wchodził góra 10 min, najlepiej powiedz ile trwa cała faza.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 19 / 0
panowie gdzie moge dostać kwiaty konopi włóknistej ?
przeszukałem cały kurwa internet pod każdym kurwa hasłem a chce se zajebac maczanke i czuć dobrze
pozdro hehe
  • 89 / 1 / 0
Panowie i Panie, jest jakiś sposób na zbicie suszu, żeby przypominał topa ?
  • 39 / 4 / 0
No jak pougniatasz z namoczonego kulki to będzie troche wyglądało (sprawdzone)
A ja kupiłem ostatnio w zielarskim coś co się nazywało "odong" też bardzo ładne topki przypomina, trudne do pokruszenia w palcach i za 50 g zapłaciłem 11 zł.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.