Darektictac pisze:Ale nie przez takich ludzi jak Ty.
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
grzdyl pisze:Bo się nudziłem. Bardzo często ćpałem, bo nie było nic innego do roboty no i niestety zaczęło się to z czasem przeradzać w ciągi.
To był główny powód dla którego rzuciłem metę i inne stymulanty w piździet. Póki była faza to było wszystko okej, ale w dłuższym okresie czasowym traciłem wszelką motywację i popadałem w apatię. Tak jak wcześniej zwykle grałem na gitarze po 6 godzin dziennie, bo mnie to wciągało tak po jakimś czasie brałem gitarę może na godzinę co 2-3 dni. Co ciekawe około 1,5 miesiąca po rzuceniu tego chujstwa wróciło do mnie życie i motywacja do robienia różnych rzeczy.
Wspomnę jeszcze tylko, że wcale nie jebałem dużo (w krytycznym momencie z 2 razy na tydzień), a to już wystarczyło, żeby zrobić ze mnie tymczasowego wraka :-)
Akkerman pisze: Tak jak mówiłem, w ciągi wpadają ludzie bez ambicji. Bo jeśli ktoś ma naprawdę jakąś pasję np. muzykę i grę na instrumencie to poznając dragi szybko zauważy, że jeśli się w nie wjebie to może się pożegnać ze swoimi aspiracjami i marzeniami.
Akkerman pisze:grzdyl pisze:Bo się nudziłem. Bardzo często ćpałem, bo nie było nic innego do roboty no i niestety zaczęło się to z czasem przeradzać w ciągi
Tak jak mówiłem, w ciągi wpadają ludzie bez ambicji. Bo jeśli ktoś ma naprawdę jakąś pasję np. muzykę i grę na instrumencie to poznając dragi szybko zauważy, że jeśli się w nie wjebie to może się pożegnać ze swoimi aspiracjami i marzeniami.
Akkerman pisze: Tak jak mówiłem, w ciągi wpadają ludzie bez ambicji.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.