Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 3523 / 51 / 0
z drugiej strony ma zniszczone płuca. Zapewne paliła też zioło od Bodka
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 38 / 2 / 0
nie dowiemy się jak to naprawdę było więc nie ma co rozkminiać. ale jak media się tym zajęły to i tak za to narkotyki po dupie dostaną od opinii publicznej :#:
cipka!
  • 381 / 6 / 0
Fuck! Jakis głupi dzieciak sobie zaszkodził a my UCZCIWE cpuny musimy za to cierpieć... co za kraj... :#:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 755 / 19 / 0
WildMonkey pisze:
z drugiej strony ma zniszczone płuca. Zapewne paliła też zioło od Bodka
nie dygaj, to eko-stafik ;]
rotfl
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 25 / / 0
Bodek ma te najlepsze , zawierają 0,5% THC a nie jakieś skuny nasączane crackiem z Helleny
Wszystko co pisze jest wymysłem mojej wyobraźni....
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
"Fuck! Jakis głupi dzieciak sobie zaszkodził a my UCZCIWE cpuny musimy za to cierpieć... co za kraj..."-poczekamy zobaczymy jak będziesz gadała będąc matką pierdolnij się w czoło pisząc takie teksty.
No a że dziewczynka była głupia to się zgodzę bo zapewne total niedoinformowana zresztą jak to było z nią do końca tego nie wiemy,ale skoro dziecko się total przećpało herą to kurwa chyba z nieba to nie spadło i jakiś"życzliwy skurwysyn jej to dał"
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=366427

Przećpała legalnymi alternatywami...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja byłam identycznie(głupia?)niedoinformowana jak mi ktos zapodal here w wieku 12 lat(bylam pierwszy raz spita jak bela)-wiec ta historia mnie niedziwi..i nieszokuje...bo takich przypadkow jest cale mnostwo tylko niewszystkie wychodza na swiatlo dzienne.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 369 / 12 / 0
Ciekawa sprawa. Lekarze przyjmują dziewczynę z podejrzeniem przedawkowania heroiny i podają jej morfinę. Co to za szpital?
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
Ta morfina mnie rozjebała kurwa mać,czyli jednak nie heroina,może przedawkowanie leków,coraz więcej dzieciaków mających problemy szuka takich zajebistych rozwiązań.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich