Dziś mi przyszło będę testować wieczorem. Do tej pory testy robiłam na ab chminaca ale nie jest dostępna u mojego wendora. Mam nadzieje ze maja podobna moc. Dam znać po testach.
Prosiłbym o jakiś opis tego kannabinoidu, jak już stestujesz. :)
Dla lubiących chillout idealne. Nie ma tego boom jak po chminace niestety. Jak normalna mj. Słabo się rozpuszcza zostaje po niej biały osad jak fubinaca. Mogę go polecić bo skutków ubocznych brak. Ale chminaca to chminaca ;) królowa jest tylko jedna ;)
EDIT:
Tak :) pod warunkiem że wiesz jak to palić :)
Powód: Scalono, post pod postem.
Marlboro_Red pisze:Jakiś doświadczony zakonnik poleca tą substancje?
Do mnie właśnie, w końcu, lecą następne dwa gramy - "Prawdziwe" oczywiście. Nie wiem, jak z innymi - wolę nie próbować.
Przez ten czas miałem okazję popalić trochę natury i po tym, że ujebać się tym ciężko stwierdzam, że chyba wolę NM :x Zwłaszcza, że działa niewiele krócej.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.