po tej godzinie dopalone 0.5 buszka uwierzcie ze dobrego (^^)
po kilkuminastu minutach 3 piwka dopalone jakas maczanka nie pamietam jaka
tak mnie pokaralo ze nie wiem co sie dzialo, na 'otrzezwialke' moj inteligentny nacpany umysl postanowil dorzucic 150mg fetki czego po chwili pozalowalem
Zdychalem po tym kilka dni i kardio rowniez bylo odczuwalne.
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.
KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
A najgrubiej negatywnie to gdy pierwszy raz zwapowałem AB-CHMINACA, obraz się trzęsie ja nie mogę się nawet ruszyć, w oczach się pierdoli coraz mocniej, spanikowałem (bo co jak zostanie mi tak na zawsze? zostane debilem do końca życia), w szamotaninie paniki słysze 'ej ej uspokuj sie, masz napij się herbatki to jest wesoła herbatka ona pomoże' na szczęście pomogla i przestałem być debilem. Od tamtego czasu miałem nie wapować prochu ale jakoś tak nie wyszło :D
2. Trazodon, minimum 2 gramy. Bardzo zależało mi wtedy na wyłączeniu się czym prędzej, tymczasem przez kilkanaście godzin starałem się ugasić pożar w mózgu i uspokoić chaos nim wywołany, bez skutku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.