Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 580 / 31 / 0
Legalne. Ale jako.zamiennik alfy się nie nadaje. Zre kosztem połowy efektów. Taki dostałem raport to melduje
rchiro the best
  • 7 / 1 / 0
Ha do alfy nie ma podjazdu żadnego... A po drugie ta brązowa wydzielina nie ciekawie to zapowiada, lecz lepsze to niż siedzieć na żółwiu.
Pamięć jest wieczna, a za tym nic ciekawego to nie jest :yay:
  • 2428 / 92 / 0
PV-9 to a-POP i nie widnieje na liście...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 29 / 0
A jak z a-ppp i a-pbp?
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
a-PBP to kompletny syf przyanjmniej wszystkie jakies 4czy 5 sortów z różnychch źrodeł... dzialać , coś tam dziala ale fkurwe slabo i na dodatek sniff jest fkurwe bolesny... vapoprobowalem ale nie jestem w stanie powiedzieć czy dziala czy nie bo za apbp sie zabralem jak skonczyla sie alfa po ilkudnowym ciągu wiec tolerke mialem wyjebanom fest... a co do aPPP to juz gdy bylo u nas dostmepne ludzie opisywali to jako duzo slabsza alfa pozbawiona praktycznie efektow uboczncyh
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 29 / 0
Hehe, to ja jakiś dziwny jestem ale a-PBP mi podchodziło, jasne, gorsze od alficy ale smaczne było, vapo mi podeszło ale i sniff niezgorszy był. Sort był od zdechłego już sklepu mistrzowskiego. Acha, no i ja całkiem lubiłem też 5-DBFPV lol...
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 26 / 0
Oral zadziała?
  • 164 / 21 / 0
sniff odpada, rozpierdala nos jak skurwysyn a jestem sniffiarzem etylo...sredniawe, mocno srednie
Stay beautiful księżniczko!
dbamy o zęby!
makijaż na kaca/zjazd!
  • 448 / 14 / 0
Zgadza się, test dwóch różnych sortów i tragedia jednym słowem. Sniff nos rozwala, a od vapo można dostać ataku astmy. Smak alfy przy tym to ambrozja. Ma ktoś jakiś sposób na to?
  • 1009 / 42 / 0
Walić w kanalizację(dosłownie) :D
Poważnie, 0 potencjału.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?