Mieszkam na wsi i zaopatruje sie w malym miescie obok, gdzie jest siedem aptek, a ceny antidolu potrafia dojsc do 15stu zl, wiec bardzo komplikuje mi to zycie. Choc w mojej ulubionej aptece wydaja mi bez problemu po cztery opakowania na osobnych paragonach.
W pewnym sensie dobrze sie stalo, moze bedzie to kropla goryczy, ktora przeleje czare i w koncu rzuce kodeine. Byloby milo, bo branie tego tyle lat jest zalosne.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ogolnie, to musze latac po 5-6 aptekach zeby kupić thio.Przed ustawą, chodzilem zazwyczaj do mojej ulubionej, wbijalem mowilem dzien dobry poporosze 8 razy thiocodin i tak 5 razy w tygodniu :)
W pierwszej kobieta z mega wyrzutem i niesympatyczną miną oznajmiła mi, że tjoko nie ma (takiego wała). Chyba się zdenerwowała, że ją obudziłem. Ups, teraz zafunduję ci pobudkę za każdym razem gdy będę tam przechodził
I zauważyłam, ze ceny tez poszły w górę, w zależności od sieci 0,5-1zl. ... Idiotyzm.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.