Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 35 / 1 / 0
Najgorzej po 3mmc grać na konsoli w jakąś bijatykę z kumplami, człowiek poci się jak świnia, ale za to te emocje
  • 42 / / 0
organizm po prostu sie ochladza przez pocenie :D ja zawsze nosze przy sobie papier lub chusteczki i wycieram sie co chwila, 3x dziennie zmieniam koszulke itd
Jesli nie zaczales jeszcze cpac
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.

KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
  • 143 / 5 / 0
Czytałem kiedyś na stronie pewnej popularnonaukowej gazety naukowy artykuł na temat mefa, z którego to dowiedziałem się że pot po tej substancji zapachu przypomina koci mocz :)
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 18 / 3 / 0
Ja w zasadzie po kazdym bieda ketonie gotuję się w środku, przychodzi taki moment 10-20min po instalacji że zaczynam płonąć, ide pod prysznic wycieram się i za chwilę jestem znowu cały mokry, z zapachwm bywa różnie, aczkolwiek teraz nie ma już chyba na rynku sortów 3/4cmc po których był ten charakterystyczny zapach potu. Najbardziej wkurwia mnie że jak tylko użyję antyperspirantu to głowa, włosy, czoło i szyja są cały czas mokre. Stopy, dłonie itp krępuje mnie to bardzo i wkurwia. Po baletach organizm oddaje te poty jeszcze kilka dni. To zawsze był taki krępujący gratis z uboków.
  • 39 / 1 / 0
o najgorsza z mozliwych rzeczy, gdy dezodorant idzie w ruch jest jeszcze gorzej. Zazwyczaj tak sie dzieje gdy organizm jest lekko przetyrany. nie po pierwszej kresce takbardziej o 2-3 dniach
Posciel pozniej dwa razy trzeba bylo prac po tamtych sortach cmc o ktorych myslisz, doklanie.
Coz cos za cos. po koksie nie ma takich potow jak po cmckach
  • 1 / / 0
Miałem okazje próbować całkiem dobrych sortów 4cmc oraz 3mmc. Tak jak wcześniej już było to napisane, potliwość a właściwie ten specyficzny odór to kwestia mocno indywidualna. Nie mniej jednak w przeciweństwie do wcześniejszej opinii żeby pić dosyć umiarkowanie, ja zalecam pić jak najwięcej, zwłaszcza wody. Mam wrażenie że to nieco rozrzedzało stężenie tego zapachu w moim pocie. No i grunt to jednak użycie mocnego antyprespirantu/dezotornatu przed samym braniem.

W moim przypdaku już po 1-dniowych testach dało się wyczuć zapach czegoś co można określić mianem "syntetycznych szczyn" ;P
Ale umycie się oraz jednorazowe wypranie ubrań załatwiało sprawę.
Generalnie B-ketony to nie do końca moja bajka, lecz paradoksalnie nawet pod względem potliwości 4mmc wypada lepiej niż jego późniejsze zamienniki...
  • 610 / 133 / 0
Najgorzej się pociłem po eth-cacie oraz pentedronie, po 3mmc nic specjalnego, a no i po metkacie też się mocniej pociłem
  • 36 / / 0
Po kazdych ketonach pocilem sie jak swinia. Zadne blokery potowe nie pomagaly. Po prostu ten typ tak ma nie da się tego uniknąć. A to nie jest nic fajnego, jak idziesz gdzies w miejsce publiczne na zewnatrz zimno ludzie poubierani w kurtki a ty spocony jak swinia xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.